Halpaa lainaa – mistä halvin laina heti tilille?

Oletko edullisen lainan tarpeessa ja haluat löytää todella halpaa lainaa helposti tilillesi ja ehkä mahdollisesti vielä ilman vakuuksia tai takaajia?

Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meidän kautta saat tietoosi mistä lainat irtoaa halvimmalla ja artikkelin aiheena on osittain myös halvan lainan saaminen maksuhäiriön saaneelle henkilölle.

Nykyään kilpailu on koventunut myös kulutusluottoalla sen verran kovaksi, että lainojen hinnoissa on huomattavissa pieniä notkahduksia, mikä on siis lainaajalle ilouutinen!

Todellinen vuosikorko on painunut todella alas ja lainaa saa nyt halvemmalla kuin koskaan ennen. Sivusto on kuitenkin pääosin keskittynyt puhtaiden luottotietojen omaavien henkilöiden lainan hakuun ja tähän liittyvään informaatioon.

Katso alempaa miten saat halpaa lainaa, olit sitten luottotiedoton tai et.

 

Nopsalaina

Nopsalainalta saat halpaa lainaa netistäNopsalaina myöntää lainaa erittäin edullisesti ja mikä parasta, saat halpaa lainaa heti tilillesi – saat lainapäätöksen aina 15 minuutin sisään. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkossa, joten kaikki tapahtuu kätevästi netin kautta. Voit hakea lainaa 2000 – 20 000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan korko on vaivaset 9-14 %, jonka päälle lisätään lainakohtainen marginaalikorko, mutta tämä ei juurikaan vaikuta lainan hintaan. Lainan hakijan täytyy olla vähintään 22 vuotta täyttänyt ja luottokelpoinen. Tutustu yrityksen lainaehtoihin ja tilaa laina heti!

 

Vivus

VivusVivus on erittäin halpa ja sitä kautta irtoaa hieman pienempääkin luottoa pitkällä maksuajalla ja pienellä todellisella vuosikorolla. Vivus myöntää kulutusluottoa/pikavippiä 10 – 2010 euron väliltä 30 vrk:n takaisinmaksuajalla kaikille luottokelpoisille ja vähintään 20 vuotta täyttäneille suomalaisille henkilöille. Lainan hakeminen onnistuu Vivuksen omilla sivuilla ja lainahakemuksen lähettäminen ei maksa sinulle mitään. Yhtiön lainaehdot ovat hyvin joustavat ja voit siirtää eräpäivää halutessasi. Tutustu Vivukseen ja hae halpaa lainaa jo tänään!

 

Yleislaina

YleislainaYleislaina on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitset edullista rahoitusta ja se myöntää luottoa kaikille vähintään täysi-ikäisille puhtaat luottotiedot omaaville henkilöille. Yleislainan lainavalikoimaan kuuluu kulutusluotot 500 – 2000 euron väliltä  6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yleislaina toimittaa rahat nopeasti tilille ja todellinen vuosikorko on erittäin pieni. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin saat pian kirjatun kirjeen, jossa on lainasopimus. Allekirjoitettuasi ja lähetettyäsi sen eteenpäin saat rahat pikaisesti tilillesi. Tutustu lisää Yleislainaan jo tänään.

 

Edullista lainaa netistä – onko mahdollista löytää mistään?

Lainan hinta ei vaikuta lainkaan siihen oletko menettänyt luottotiedot tai et. Lainan todellinen vuosikorko ei missään nimessä ole nousemassa mihinkään huolimatta siitä, oliko henkilöllä maksuhäiriömerkintä tai ei.

Yleisesti ottaen kuitenkin luottotiedottomalla on huonommat mahdollisuudet saada halpaa lainaa ilman vakuuksia netistä, sillä useimmat luottoa tarjoavat firmat eivät myönnä lainaa luottotiedottomalle, ei vaikka säännölliset tulot henkilöltä löytyisivätkin.

Luottotiedoton ei myöskään saa halpaa lainaa pankeista, koska pankeilla on nollatoleranssi maksuhäiriömerkinnän suhteen.

Oli sinulla kuinka hyvät kuukausittaiset tulot tahansa, niin pankista tuskin irtoaa lainaa, jotain äärimmäisiä poikkeustapauksia on kuitenkin ollut. Yksityinen luotonmyöntäjä on ainoa lähde halpaan lainaan, mikäli sellaista havittelee maksuhäiriömerkintäinen, joten ei muuta kuin ottamaan yhteyttä näihin firmoihin. Eiköhän sieltä lainaa irtoa ja vieläpä halvalla sekä kohtalaisin ehdoin.

Muista, että tarvitset aina luottotiedottomana säännölliset tulot tai muuten lainan saaminen voi todella olla mahdotonta.

Huokeimman luoton metsästys – lainavertailun avulla löytyy kaikista edullisin laina

Halpaa lainaaKun etsit halvinta lainaa, joudut aina vertailemaan ja se käy ylivoimaisesti helpoiten tekemällä yksinkertaisen lainavertailun, joita löytyy verkosta vaikka kuinka monta. Lainavertailu on nopein keino löytää halpaa lainaa kohtuullisilla lainaehdoilla ja vielä nopeasti tilille. Älä koskaan vertaile lainojen hintoja niiden euromääräisen koron perusteella, sillä se kun ei vielä kerro koko totuutta kuinka paljon laina tulee kustantamaan.

Lainan hinnan määrittää todellinen vuosikorko, jonka laskukaavassa on huomioitu sekä euromääräinen korko että myös takaisinmaksuaika. Mitä pienempi todellinen vuosikorko lainalla on, sen halvempi on myös luoton hinta. Kiinnitä siis huomiosi vain ja ainoastaan tähän verratessa lainojen hintoja.

Lainavertailussa kannattaa aina huomioida muitakin asioita, ellei tarkoituksena todella ole saada halpaa lainaa muista lainaehdoista piittaamatta. Lue muut lainaehdot tarkkaan ja mieti maksuaikataulusi huolella ja siten, että lainan lyhentämisessä ei varmasti tule ongelmia. Lainaehdoista käy yleensä selväksi kaikki ja täten olet tietoinen mitä olet oikeasti tilaamassa ja minkälaisilla ehdoilla.

Edullista lainaakin hakiessa kannattaa muistaa, että vastuu on aina sinulla

Lainatessa on myös tärkeää ymmärtää, että vastuu on vain ja ainoastaan sinulla ja kaikki mitä lainaat, on maksettava takaisin ja vieläpä korkojen kera. Tästä ei pääse yli eikä ympäri, jossain tapauksissa lainan pystyt kyllä perumaan, mutta korot siitä pitää usein joka tapauksessa maksaa. Yleinen lainan peruuttamisaika on 14 vuorokauden paikkeilla.

Ennen kuin lähdet lainaa ottamaan, oli kyseessä pienempi pikavippi tai suurempi kulutusluotto, niin kannattaa todella pohtia tarkkaan kuinka suuri lainan tarve on ja onko se oikeasti akuutti, sillä usein voi pärjätä ilmankin, kunhan vain on tarkempi rahankäytön suhteen. Monet ottavat edullista lainaa silloinkin kun sille ei ole mitään oikeata tarvetta ja silloin kuin vaan tuntuu siltä, että lisärahoitus olisi paikallaan ja lomamatkalle olisi kiva päästä.

Tämän kaltaista lainamallia ei suositella, mutta toki se on joillekin erinomainen vaihtoehto, mikäli maksukykyä löytyy riittävästi ja homma on mietitty tarkkaan.

Harva kuitenkaan ajattelee kovinkaan pitkälle asioita ja lainaa otetaan usein heppoisin perustein ja osa syynä tähän on lainan helppo saatavuus. Lainan hakeminen tapahtuu nykyään verkon kautta ja kenellä tahansa on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *