Netin halvin pikavippi 2015

Mistä löytyy halvin pikavippi? Kaikista halvin selviää kun tarkastelet meidän valitsemiamme yrityksiä, jotka ovat tällä hetkellä Suomen halvimmat pikavipit.

Tältä osiolta löydät siis kaikista halvimmat vipit listattuna ja korkokulut sekä laina-aika on tuotu selvästi esille, jotta vipin ottaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja edullista.

Vivus

VivusVivus.fi on tällä hetkellä ainoa luotonmyöntäjä, jolta löytyy pikavippi ilmaiseksi! Kaikille ensilainaajille pikavippi 400 euroon asti on siis täysin korotonta vippiä. Seuraavat pikavipit ovat nekin hyvin edullisia. Yhtiö tarjoaa todella halpaa lainaa enintään 2010 euroon asti. Vivuksella on tällä hetkellä verkon edullisin pikavippi eli jos haluat halvinta lainaa, kannattaa se hakea Vivukselta.Voit myös tarvittaessa hakea Vivukselta eräpäivän siirtoa ja siirtää laskun eräpäivää jopa kuukaudella eteenpäin. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, jos talous ei anna myöden ja et pysty laskua jostain syystä maksamaan. Firma on luotettava ja sillä on selkeät lainaehdot ja mitään piilokuluja et joudu maksamaan. Kaiken kaikkiaan siis erittäin hyvä kohde, etenkin jos olet hakemassa ensimmäistä lainaasi Vivukselta!

 

trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta voit hakea markkinoiden edullisinta pikalainaa – saat nimittäin aina pikavipin ilmaiseksi 100-600 euron väliltä jos maksat sen takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Trustbuddy tarjoaa pikavippiä myös pidemmäksi aikaa ja voit halutessasi siirtää eräpäivää aina eteenpäin 30 vuorokaudella pientä lisämaksua vastaan. Joustoa siis riittää ja lainaaminen on helppoa sekä nopeaa. Saat rahat tilille aina varsin nopeasti riippumatta siitä missä pankissa tilisi on. Trustbuddy on luotettava ja hyvä vaihtoehto pikalainan hakuun. Tutustu ja hae markkinoiden halvin pikavippi heti netistä Trustbuddyn kautta jo tänään.

 

Everyday

EverydayEveryday tarjoaa asiakkailleen luottoa ilmaiseksi netin kautta tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä. Saat haettua sitä kautta pikavippiä jopa 2000 euroon asti. Voit maksaa halutessasi laskun osamaksulla ja maksuaikaa on keskimäärin lainaa kohden 45 vuorokautta. Everyday.fi pikavippien ikärajat alkaen 18 vuotta. Everydayn tarjoamat laina on halvimmasta päästä ja se on keskimäärin 2-3:ksi halvin pikalaina, riippuen hieman miten sen laskee, sillä takaisinmaksuajat muuntelevat korkoprosenttia vähän molempiin suuntiin. Lue lainaehdot tarkasti ja nappaa Everydayn halvin pikavippi 2015 muutamalla klikkauksella.

Jos haluat lainaa joustavsti, hae sitä Everydayn kautta!

 

Etsi ja löydä – edullisin pikavippi vain meiltä

Me olemme etsineet ja löytäneet halvimmat pikavipit 2015 vuodelle, joten sinun tehtäväsi on siis vain vipin valitseminen. Homma ei voisi enää juuri olla helpompaa, vertailu on jo tehty valmiiksi ja jäljellä on vain tämän hetken valioyksilöt.

Halvin vippi ei ole kuitenkaan aina verrattavissa pelkän hinnan mukaan, vaan tulee siinä myös huomioida laina-ajan pituus. Olemme vertailleet yläpuolella sekä 30 vuorokauden lainoja, että myös pidemmän maksuaikataulun omaavia vippituotteita. Molemmat ovat edullisia, mutta niissä on kuitenkin eroja todellisessa vuosikorkoprosentissa.

Valikoimaa on paljon, ilmaisia pikavippejä on myös tarjolla ja useammastakin eri paikasta, joten valinnan varaa todellakin on, eikä kukaan varmasti jää vipittä, sillä kaikista halvin pikavippi 18v löytyy meidän vertailustamme myöskin.

Suomen edullisimmat pikavipit – halvemmalla et lainaa saa!

Halvin pikavippiTässä siis kolme tällä hetkellä edullisinta lainan tarjoajaa, jotka ovat samalla erittäin helppokäyttöisiä ja hyvän palvelun omaavia luotonantajafirmoja, joita voimme jokaista suositella sydämellisesti kaikille tarpeessa oleville. Jos et löytänyt sopivaa lainaa täältä, voit tarkastella lisää lainoja myös sivuston muista artikkeleista, josta löytyy lainaa kaiken näköisiin ja kokoisiin käyttötarkoituksiin.

Tältä sivustolta löydät kuitenkin halvimman vipin, etsit sitten sitä kuinka ankarasti muualta, voimme helpottaa vaivaasi ja kertoa, että et tule sitä löytämään. Mikäli et ole perillä kuinka lainan hakeminen onnistuu, kannattaa käydä läpi seuraavat seikat.

Ohjeita vipin hakuun

Tarkista ikäraja ja muista lukea lainaehdot huolella. Tämän jälkeen mieti kuinka suuri pikavippi sopii parhaiten lainan tarpeeseesi ja mieti missä ajat pystyt maksamaan sen takaisin. Yleensä kannattaa jättää hieman pelivaraa siltä varalta, että jotain yllättävää sattuu, sitä kun ei koskaan voi tietää.

Tämän jälkeen kannattaa vielä neuvotella kumppanin tai nuorten aikuisten olisi fiksua myös kysyä vanhemmilta ja yhdessä pohtia asiaa.

Jos laina tuntuu sopivalta, edulliselta ja hyväksyt kaikki lainaehdot, voit huoletta pistää lainahakemuksen eteenpäin ja ei aikaakaan, kun saat rahat tilille. Huomioi, että erityisesti kuukauden lopussa saattaa olla ruuhkaa ja lainan saamisessa voi kestää hieman kauemmin. Harvemmin kuitenkaan paria tuntia pidempään. Tarkista myös lainapalveluiden aukioloajat, sillä ne ovat yleensä auki pisimmillään klo 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Tämän jälkeen lainan myöntäminen on laissa kiellettyä ja sitä ei enää ole mahdollista saada.

Jätä palautetta ja arvostele

Me haluamme, että kerrot oliko sivustosta apua lainan etsimisessä ja jos ei ollut, kerro ihmeessä miksi. Otamme ilolla vastaan kaikki palautteet ja kuuntelemme sivuston käyttäjiä parhaamme mukaan. Näin pystymme tekemään lainaamisesta yhä helpompaa, nopeampaa ja halvempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *