Kaikki pikavipit – vuoden 2015 vippifirmat

Olemme listanneet sivustolla kaikki pikavipit siten, että lainaa etsivän on helppo löytää juuri oikean kokoinen pikavippi juuri sellaisessa muodossa ja sellaisilla lainaehdoilla kuin hän haluaa. Olemme huomioineet vertailussa kaikki seikat niin lainaehtojen kuin korkokulujen mukaan ja valinneet sivustolle vain parhaimmat pikavippiä myöntävät yritykset. Kaikki yritykset ovat avoinna klo 7-23 jokaisena arkipäivänä ja kaikki myöntävät pikalainaa lähes välittömästi tilille joko ilmaisella verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Katso alempaa lainavaihtoehtoja ja nappaa itsellesi sopivimmilta tuntuvin pikalaina heti.

Valitse paras pikavippi – vertailussa kaikki vipit mitä Internet tarjoaa lainaajalle

Nyt kaikki pikavippipaikat ovat vain kolmen klikkauksen päässäAlhaalla on vertailtuna muutamia tämän hetken ehdottomasti parhaimpia pikavippejä tarjoavia yrityksiä ja olemme ottaneet huomioon myös kaikista uusimmat pikavipit, mitkä ovat ilmestyneet vasta vuoden 2015 kesällä. Valitse alapuolelta parhaalta tuntuva lainafirma ja ota itsellesi pikavippi heti tilille. Voit myös käyttää halutessasi sivuston erittäin kattavaa ja kaikki vipit sisältävää pikavippihakua.

 

Credit24

Credit24 myöntää lainaa kaikille luottokelpoisille 19-vuotiaille henkilöille alkaen 500 eurosta 3000 € asti joustolimiitin muodossa. Voit hakea kaikki pikavipit netin kautta kätevästi ilmaisella nopeasti täytettävissä olevalla verkkohakemuksella. Yhtiön lainoissa on monipuoliset lainaehdot ja sen korkokulut eivät päätä huimaa, joten se on erittäin potentiaalinen pikavippipaikka ja suosittelemme sitä yhtenä vaihtoehtona, mikäli olet etsimässä 500 – 3000 € suuruista pikalainaa helposti ja nopeasti tilillesi. Tutustu lisää Credit24:ään ja nappaa itsellesi pikavippi heti tänään!

 

 

Trustbuddy

Trustbuddy on uudehko pikalainan myöntäjä Suomessa, mutta sitäkin parempi sellainen. Yhtiön kautta voit hakea pikalainaa 100-600 euron väliltä ja jos maksat lainan takaisin 14 vuorokauden kuluessa, on pikavippi aina täysin ilmainen. Yhtiön lainaehdot ovat joustavat ja voit siirtää pikalainan maksupäivää tarvittaessa eteenpäin aina 30 vuorokaudella pientä lisämaksua vastaan. Trustbuddy toimittaa lainarahat tilille aina nopeasti riippumatta pankistasi. Tutustu lainaehtoihin ja hae Trusbuddyn uusi ja joustava pikavippi heti tilillesi!

 

Yleislaina

Hae Yleislainan kautta isompaa pikavippiä tai kulutusluottoa 500-2000€ välillä helposti ja nopeasti ilmaiseksi netistä. Laina-aika on lainoissa 3-24 kuukauden väliltä, joten maksuaikaa piisaa riittämiin. Yritys on luotettava ja toimii suojatun yhteyden takana, joten tietosi eivät voi missään nimessä joutaa kenenkään ulkopuolisen käsiin. Hae lainaa Yleislainan kautta ja saat rahat tilillesi jo seuraavan vuorokauden kuluessa. Kaikki pikavipit ovat haettavissa verkon kautta ilmaiseksi, eikä sinun tarvitse maksaa mitään ylimääräisiä tekstiviesteistä koituvia kuluja.

 

Vippi.fi

Vippi.fi on tämänkin vuoden ehdoton suosikki. Yhtiö on toiminut alalla jo pitkään ja Vippi.fi myöntää vippejä alkaen 18-vuotiaille 50-2000 € välillä vippi-tilin muodossa. Palvelu on uudistunut 2015 vuoden alussa. Laina-aika on erittäin joustava! Muutenkin yrityksen lainapalvelu on kaikin puolin erittäin joustava ja ottaa huomioon sen jos et pysty lainaa lyhentämään, sillä voit siirtää eräpäivää halutessasi. Palvelu on turvallinen, toimiva ja luotettava ja tietosi eivät tule joutumaan vääriin käsiin ja saat rahat tilille nopeasti ja varmasti. Vippi.fi on erittäin hyvä vippifirma, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tutustu lainaehtoihin ja tilaa itsellesi vippi ilman vakuuksia ja takaajia ilmaiseksi netin kautta. Kaikki pikavipit ovat vakuudettomia eivätkä vaadi takaajia.

 

Laina.fi

Laina.fi tarjoaa vippiä kaikille luottokelpoisille 50-1000 € välillä ja voit hakea ensilainaa jopa 1000 euroon asti ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1-6 kuukauden välillä ja palvelu on erittäin luotettava ja palvelua on käyttänyt jo kymmeniä tuhansia suomalaisia. Voit hakea lainaa kätevästi verkon kautta turvallisesti tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla ja täysin ilman ylimääräisiä kuluja. Tutustu Laina.fi:n sivustolla lisää yhtiön luottoehtoihin ja tilaa pikavippi, mikäli se hyvältä tuntuu! Kaikki vipit ovat vakuudettomia etkä myöskään tarvitse takaajia ja yhtiö tekee lainapäätöksiä 24/7.

 

Kaikki pikavippipaikat, joiden lainat järjestettynä korkokulujen mukaan

Sivuston pikavippihaku kattaa kaikki tällä hetkellä lainamarkkinoilla olevat pikavipit, joten sitä kautta on kaikista helpoin valita itselleen sopiva pikavippi. Pikavippihaun  netin kaikki pikavipit ovat päivitetty hiljattain ja pyrimme päivittämään koko ajan ja sitä mukaa kun uusia lainoja tulee. Voit hakea pikavippejä summan ja ikärajan mukaan ja voit helposti järjestää ne siten, että ylimpänä on pienikorkoisin laina eli halvin vippi on helppo löytää. Kulutusluottovertailusta taas löydät suuremmat lainat vertailtuna ja voit kätevästi valita yrityksen, joka sopii teille parhaiten. Klikkaa yrityksen nimeä ja tutustu sen lainaehtoihin. Jos lainaehdot tuntuvat itselle sopivilta, kannattaa ruveta täyttämään lainahakemusta.

 

2015 vuoden kaikki pikalainat kätevästi sinun ulottuvillasi

Järjesteltynä kaikki pikavipit 2015 vain hetkessä käyttöönnePikalainat ovat nykyään erittäin helposti haettavissa suoraan verkosta omalta tietokoneelta ja tämä ei yleensä vaadi mitään muuta kuin luottokelpoisuuden ja verkkopankkitunnukset. Voit hakea lainaa myös ilman puhelinta, mutta kaikki pikalainat eivät kuitenkaan ole haettavissa ilman puhelinta ja jotkut edellyttävät aina verkkopankkitunnistautumisen. Kaikki pikavipit heti oli vielä muutama vuosi takaperin erittäin suosittu, mutta Internetin levitessä puhelimiin ja yleistyessä on sen suosio hiipunut melko kovasti ja ymmärrettäväähän se on.

Pikavippi pankkitunnuksilla netistä on siis selvästi yleistynyt ja se on jo pelkästään sen edullisuuden takia paljon järkevämpi keino hakea lainaa kuin tekstivippi. Tekstivippiä ottaessa tulee aina poikkeuksetta ylimääräisiä kuluja, koska teksiviestien lähetys maksaa lähes jokaisessa tapaukessa muutamia euroja ja viestejä lähetetään yleensä pari kappaletta. Tekstivippi on kuitenkin erittäin kätevä keino saada lainaa, mikäli et syystä tai toisesta Internettiin pääse. Kaikki pikavipit ovat saatavilla joko tekstiviestillä tai vastaavasti Internetin kautta.

Suuria kulutusluottoja ei kuitenkaan yleensä saa haettua tekstarille eli mikäli etsit suurempaa pikalainaa on sinun aina täytettävä lainahakemus verkossa saadaksesi lainaa. Verkon kautta tunnistautuminen on sikäli hyvä systeemi, että se on erittäin turvallinen ja nopea sekä lainanmyöntäjä näkee heti kaikki tarvittavat tiedot lainan hakijasta ja hänen taustoistaan. Verkon kautta haettu laina tapahtuu TUPAS-tunnistautumisen kautta, mikä on FKL:n aikaan saamisia ja erittäin luotettava ja hyvä systeemi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *