Mistä lainaa heti tilille?

Ostosraha

OstosrahaOstosraha myöntää lainaa nopeasti tilille – saat luottopäätöksen jopa 15 minuutissa! Saat rahat nopeasti tilillesi (n. 15 minuutissa) 400 – 2500 euron väliltä 12 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea luottoa kaikista helpoiten netin kautta parissa minuutissa. Jos rahan tarve on akuutti, suosittelemme ilman muuta Ostosrahaa, sillä sitä kautta lainaa on saatavilla nopeasti. Ostosraha myöntää luottoa kohtuullisilla lainaehdoilla, joustavasti ja erittäin luotettavasti eli se on todella hyvä vaihtoehtoja jos pikainen laina kiinnostaa.

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on hyvä vaihtoehto silloin kuin tarvitset luottoa erittäin pitkällä laina-ajalla ja ilman vakuuksia. Yrityksen lainavalikoima on 500 – 30 000 euron väliltä ja maksuajaksi voit valita vuodesta jopa 12 vuoteen. Kun haet lainaa Freedom Rahoitukselta, saat aina itsellesi oman henkilökohtaisen konsulttihenkilön, jonka kanssa etsitte sinun tarpeitasi vastaavan lainan. Tutustu lainaehtoihin ja hae lainaa heti ilman vakuuksia jo tänään.

 

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainalta saat lainaa erittäin nopeasti ja hakemuksesi käsitellään välittömästi ja voit allekirjoittaa sen sähköisesti. Hae Nopsalainan kautta lainat heti 2000 – 20 000 € väliltä tilillesi 6 – 120 kuukauden maksuajalla. Jos kulutusluotto heti kiinnostaa, on Nopsalaina erinomainen vaihtoehtoja ja suosittelemme sitä erittäin lämpimästi kenelle tahansa yli 22-vuotiaalle. Korkoprosenttikaan ei päätä huimaa, nimittäin Nopsalainan jokaisen lainan korkoprosentti on alkaen 9 % vuodessa ja tähän päälle tulee vain marginaalinen korko.

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voit hakea lainaa helposti ja nopeasti ja saat rahat heti tilille. Credit24 tarjoaa rahoitusta joustolimiitin muodossa 250-3000 euron väliltä. Lainan hakeminen onnistuu ilmaisella lainahakemuksella ja lainahakemuksen täyttäminen ei vie 5-10 minuuttia kauempaa. Credit24:n lainaehdot ovat varsin joustavat ja voit valita maksuajan 1-24 kuukauden väliltä – lainasta tulee lyhentää vähintään 30 euroa kuukaudessa. Tutustu ja hae lainaa heti Credit24:n kautta jo tänään!

 

Euroloan

EuroloanUudistunut Euroloan on yksi ehdottomista suosikeista ja sillä on jo kymmeniä tuhansia käyttäjiä. Saat lainapäätöksen heti ja lainaa on haettavissa 50 euron tarkkuudella 100 – 5000 euron väliltä. Myös takaisinmaksun saa lainaaja päättää vuorokauden tarkkuudella eli jos haluat lainata juuri sen verran kuin haluat niin kannattaa hakea luottoa Euroloanin kautta. Yritys on toiminut luottoalalla jo liki viisi vuotta eli jos turvallisuus on yksi kriteereistäsi niin Euroloan on todella hyvä lainapaikka.

 

Etua.fi

Etua.fiEtua.fi on hyvä vaihtoehto silloin kuin tarvitset suurempaa lainaa asuntoon, autoon tai mihin vain tarkoitukseen. Sen kautta voit hakea rahoitusta ilmaiseksi netistä 500 – 35 000 euron väliltä ja se myöntääkin tällä hetkellä suurinta lainaa yksityisistä kulutusluottofirmoista. Laina-aika on kaikissa lainoissa 1 -5 vuotta, jonka valitset lainahakemusta täyttäessäsi. Etua.fi myöntää myös lisäksi asuntolainaa ja sitä kautta voit hankkia itsellesi myös luottokortin. Tutustu lisää ja hae kulutusluotto heti Etua.fi:n kautta.

 

Yleislaina

YleislainaaYleislaina on hyvä vaihtoehto jos tarvitset luottoa 2000 – 5000 euron väliltä edulliseen hintaan nopeasti  tilillesi. Yleislainan systeemi toimii siten, että lainahakemus tehdään ensin verkossa ja tämän jälkeen saat lainasopimuksen kirjatussa kirjeessä postiin. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja lähetettyäsi sen takaisin, saat rahat lainarahat nopeasti pankkitilillesi. Lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään. Voit hakea rahoitusta  6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla ja lainan hakemisen ikäraja on 21 vuotta. Tutustu Yleislainaan ja hae lainasi jo tänään.

 

Haluatko saada lainaa heti tilillesi ilman viiveitä ja vielä todella helposti Internetin kautta ilmaisella verkkohakemuksella? Yläpuolella listatut lainayhtiöt, tarjoavat nopean lainapäätöksen ja lainarahat saat tilillesi saman vuorokauden aikana, parhaimmillaan alle 15 minuutissa.

 

Mistä löytyy lainaa nopeasti netistä?

Heti lainaa on paljon helpommin saatavissa kuin suuremman luokan lainat ja ihan syystä, sillä isommat lainahakemukset Lainaa heti tilille 2015käsitellään yleensä tarkemmin, koska kyseessä on iso summa rahaa. Pikalaina heti on sikäli hyvä rahoitusmuoto, että jos sinulle iskee todella akuutti rahantarve niin voit paikata sen kätevästi hakemalla pikaluottoa puhelimella tai Internetin välityksellä erittäin nopeasti.

Nykyään voit saada myös lainaa netistä, sillä yksityiset luottofirmat myöntävät niitä todella nopeasti. Vielä ennen kuin ei ollut muita rahoitusratkaisuja kuin pankit ei lainoja voinut saada nopeasti tilille millään keinolla. 2014 vuosi on tuonut lisää lainavaihtoehtoja voit saada lainaa todella helposti tilillesi.

 

Homman helpottuminen on tuonut mukanaan hyviä ja huonoja puolia

Lainan saamisen helpottuminen on tuonut toisaalta paljon hyviä puolia niin myös huonoja, sillä maksuhäiriömerkinnät ovat melko jyrkässä nousussa ylöspäin. Lainan helppo saatavuus kotisohvalta ilman vakuuksia ja takaajia parilla klikkauksella ei välttämättä ole kaikista paras vaihtoehto niille, joilla ei ole varaa maksaa luottoa takaisin.

Etenkin nuoret saattavat olla hyvinkin ajattelemattomia asian suhteen ja varsinkin jos on alkoholia vielä päässä niin sitä tekee helposti ei niin järkeviä päätöksiä. Tätä on yritetty säädellä asettamalla lainafirmoille aukioloaikarajoituksen, joka on siis tällä hetkellä klo 07 – 23:00. Näiden kellon aikojen ulkopuolella et siis voi saada rahaa tilillesi, vaikkakin voit kyllä hakea sitä kellon ympäri. Lainaa heti netin kautta 24/7 ei siis ole periaatteessa mahdollista saada, vaikka siitä paljon juttuja onkin, niin ne ovat usein monien vuosien takaa ja silloin lainaaminen yöllä oli vielä mahdollista, lisää voit lukea Suomilainat.fi sivustolta – voit myös hakea lainat heti käyttöösi.

Päivitetty 3.12.2014

Lainaaminen on helppoa kuin heinän teko ja vaihtoehtoja on pilvin pimein

Lainan hakeminen on helpottunut entisestään, mutta valikoiman suuri määrä tuo toisaalta myös ongelmia, sillä ensimmäistä kertaa pikavippiä hakeva ei välttämättä tiedä mistä luoton valita ja yleensäkään, että mitkä kriteerit ovat lainan haussa tärkeitä. Useimmat valitsevat lainansa aina hinnan ja korkokulujen mukaan, mutta on myös suositeltavaa huomioida muutamia muitakin asioita luottoa tai vippiä ottaessa.

Esimerkiksi lainan todellinen vuosikorkoprosentti on hyvin tärkeä ja se kertoo lainan ”hinnan” hyvin totuumukaisesti. Sen laskukaavassa on huomioitu myös lainan takaisinmaksuaika, joten siihen kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota. Myös luottoyrityksen muut ominaisuudet ja lainaehdot kannattaa huomioida. Toiset yritykset ovat huomattavasti toisia joustavempia lainan lyhennyksen suhteen eli jos pelkäät, että mahdolliset ylimääräiset kulut voisivat hankaloittaa lainanlyhennyssuunnitelmiasi, niin kannattaa ehkä valita rahoitusta sellaiselta firmalta, joka tarjoaa mahdollisuutta eräpäivän siirtoon.

Tälläisiä yrityksiä on 2015 vuonna paljon ja jotkut tarjoavat myös vaihtoehtoisesti laskua sähköpostiin ja lainaa 18 vuotiaalle ilman pankkitunnuksia ilman TUPAS-systeemiäPikavippi ilman puhelinta on myös nykyään todella yleinen, sillä ihmiset käyttävät lainan hakuun lähes aina tietokonetta ja Internettiä.

Netistä lainaaminen on paras keino saada rahaa tilille pikaisesti

Hait rahoitusta millä keinolla hyvänsä niin lainarahaa on saatavilla nopeasti. Hae lainat heti tilille jopa 15 minuutin sisään. Useimmissa tapauksissa lainan hakeminen tapahtuu puhelimen ja verkkopankkitunnusten avulla, mutta voit saada rahoitusta hyvin nopeasti myös ilman näitä. Hae lainoja yksityiseltä lähteeltä ilman verkkopankkitunnuksia asioimalla paikan päällä konttorissa tai vaihtoehtoisesti pankista.

Nykyään lainan hakemisessa verkon kautta vaaditaan lähes poikkeuksetta verkkopankkitunnukset tai suomalainen julkinen matkapuhelinliittymä, sillä tämä on luotettava ja helppo keino todistaa henkilöllisyys ja se nopeuttaa lainan hakemista.

Etsitkö itsellesi lainaa netistä ja haluat saada sitä mahdollisimman nopeasti tilille edulliseen hintaan ja kohtuullisilla ehdoilla? Meidän kautta se onnistuu helposti ja aikaa se ei vie kuin 5 minuuttia. Luottoa myöntäviä yrityksiä ilmestyy vuosi vuodelta lisää, joka tekee lainan valitsemisesta entistä vaikeampaa. Yläpuolelta löydät kuluttajien suosikit vuonna 2014 ja nämä yritykset saavat myös ehdottomasti meidän äänemme. Löydät firmoja kautta lainaa aina alkaen 100 eurosta jopa 35 000 euroon sekä suurempiin asuntolainoihin. Suurin osa firmoista myöntää lainoja vakuudetta, joten jos sellaiselle on tarvetta, niin ei muuta valitsemaan se sopivin vaihtoehto alhaalta.

Lainaa yksityisiltä luotonmyöntäjiltä vs. pankkien joustoluotot ja muut lainat

LainaaMolemmissa vaihtoehdoissa on puolensa ja hinnat eivät eroa toisistaan kovinkaan paljoa. Voit hakea luotettavasti lainaa heti joko yksityiseltä luotonmyöntäjältä tai pankista, molemmat toimittavat lainan takuuvarmasti tilille ilman ongelmia.

Pankista lainatessa on kuitenkin miinuspuolensa, sillä rahoituksen hakemisessa kestää ja sitä ei voi tehdä verkossa toisin kuin yksityisten kulutusluottofirmojen kohdalla. Joudut varaamaan ajan lainaneuvotteluun siinäkin tapauksessa jos kyseessä on vain ja ainoastaan 1000 euron suuruinen joustoluotto eli prosessiin on syytä varata aikaa. Lainan toimituksessa kestää myös useampi arkipäivä ja jossain tapauksissa voit joutua odottamaan pientäkin lainaa helposti 5 – 7 arkipäivää.

Suuremmissa lainoissa toimituksessa menee vielä pidempään. Lisäksi joudut tekemään paperitöitä ja kertomaan lainan käyttökohteen etkä voi saada vakuudettomia lainoja. Pankit eivät myöskään lainoja jos olet saanut maksuhäirömerkinnän, oli sinulla kuinka hyvät tulot ja kuinka paljon omaisuutta tahansa niin pankit eivät jousta.

Yksityisen luotonmyöntäjän kautta lainaaminen on edullista ja nopeaa, olettaen siis tietenkin, että valitset yrityksen oikein, koska joukkoon mahtuu huonompia vaihtoehtoja, joiden hinnat ovat pilvissä ja lainan toimitus erittäin hidasta sekä lisäksi vielä lainaehdoistakin löytyy puutteita. Valitse siis luottofirma meidän kautta, niin sinun ei tarvitse miettiä asiaa sen enempää. Yksityisissä luottofirmoissa on ehdottomana plussana se, että lainan toimitus tilille on nopeaa ja voit hakea lainat ilmaiseksi netin kautta. Et tarvitse hommaan mitään muuta kuin tietokoneen/älypuhelimen ja Internet-yhteyden.

Maksuhäiriöisenä lainan saaminen on mahdotonta

Lainaa ilman luottotietoja on 2015 vuonna täysin mahdotonta saada ja mitä tulee lainan saamiseen maksuhäiriömerkinnän saaneelle henkilölle, niin tällä sivuston osion lainapaikoilla on sen verran tiukat kriteerit, että verkon kautta et voi saada lainaa luottotiedottomalle, vaikka kuinka yrittäisit.

Luottotiedot menettäneenä teidän tulee ottaa heihin suoraan yhteyttä puhelimitse ja selvittää tilanne. Yleensä maksuhäiriömerkinnän saaneelta henkilöltä vaaditaan säännöllisiä tuloja, jotka sinun täytyy todistaa palkkakuitein tai mahdollisesti myös lisäksi vielä jotain omaisuutta, kuten asunto, kesämökki tms.

Kaikissa tapauksissa näin ei toki ole ja se on hyvin pitkälti sinun taidoista kiinni, kuinka osaat neuvotella ja miten esität asian. Sinulta tullaan kysymään miksi ja milloin menetit luottotietosi ja yksi asia on varmaa: maksukykysi tullaan selvittämään, ja ymmärtäähän sen, kuka nyt varattomalle haluaa rahaa vipata. Lyhyesti kuitenkin, että rahaa on tarjolla luottotiedottomallekin kunhan vain etsii sinnikkäästi eikä heitä pyyhettä kehään ensimmäisen kielteisen päätöksen jälkeen.

Näillä eväillä jokaisen pitäisi saada löydettyä itselleen sopiva tuote ja myös luottotiedottomien kannattaa kokeilla, mikäli luotolle on todella tarvetta. Löydätte sivustoltamme lisää arvokasta informaatiota koskien sitä miten ja mistä lainat ilman luototietoja löytyy ja millaisin keinoin tätä kannattaa alkaa lähestymään.

Pyrimme päivittämään sivustoa jatkuvasti eli jos jotain uusia kulutusluottoja myöntäviä firmoja ilmaantuu, jotka osoittautuvat hyviksi luotonmyötäjiksi niin hinnan kuin muidenkin lainaehtojen puolesta, voitte olla varmoja siitä, että me listaamme sen tänne pikimmiten.

Voi olla, että hyvin pian firmoja tulee roppakaupalla lisää, sillä eduskunta teki päätöksen vippien ja alle 2000 euron lainojen korkokaton asettamisesta 12.12.2012 ja se astuu voimaan aikasintaan tämän vuoden keväällä. Tämä tarkoittaa suurella varmuudella sitä, että monet pikavippifirmat muuttuvat kulutusluottofirmoiksi ja kilpailu alalla kasvaa, mikä tarkoittaa entistä halvempia lainoja yhä vain paremmilla ja joustavimmilla lainaehdoilla.

Ihmiset ottavat myös entistä suurempia lainoja, sillä muita vaihtoehtoja ei ole. Kuluttajan kannalta tämä on siis sekä negatiivinen että positiivinen asia ja on mielenkiintoista nähdä kuinka pikavipin käy, sellaisenaan sitä tuskin enää kukaan tulee myöntämään, koska yritys jää todennäköisesti vain tappiolle siitä tai rahallinen hyöty on ainakin niin pieni, että se ei ole kannattavaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *