Lainavertailu – kaikki 2015 vuoden lainat vertailussa

Oletko etsimässä lainaa ja et halua tai sinulla ei ole aikaa tehdä lainavertailua itse? Tämän sivuston kautta se on mahdollista ja lainat ovat valmiiksi vertailtu. Sivustolta löydät vain kaikista edullisimmat ja parhaimmat lainat mitä tulee todelliseen vuosikorkoon ja muihin lainaehtoihin Lainavertailu on täysin puolueeton ja löydät täältä kuluttajien suosikit ja annamme myös oman äänemme alla mainituille firmoille. Tutustu tarjontaan ja hae meidän kautta lainaa, mikäli löydät sopivan sellaisen.

 

Nopsalaina

Nopsalaina on laina vertailun suosikki jo useamman vuoden putkeenNopsalaina on yksi tämän hetken ehdottomista suosikeista ja se on tämän lainavertailun ykkönen. Nopsalaina on ollut vuodesta 2013 kuluttajien suosikki ja 2015 vuonna suosio näyttäisi vain kasvavan. Nopsalainan kautta saat haettua luottoa 2000 – 20 000 € väliltä ja lainapäätöksen saat jopa 15 minuutin sisään. Tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen ja sen allekirjoittaminen tapahtuu netissä, mikä tarkoittaa sitä, että saat lainaa lähes välittömästi tilillesi. Tämä on varmasti yksi syy Nopsalainan suureen suosioon, sillä ihmiset tykkäävät saada lainaa nopeasti. Nopsalainan kautta voit hakea lainaa jos olet vähintään 22 vuotta täyttänyt ja luottokelpoinen.

 

Luottoraha

Luottoraha on pärjännyt myös erinomaisesti lainoja vertaillessaHieman pienempiä lainoja myöntävä Luottoraha on syytä sisällyttää tähän lainavertailuun, koska yrityksen suosio on huikea ja mitään merkkejä sen laantumiselle ei ole näkyvissä. Luottoraha myöntää lainaa 100 – 2000 euron väliltä järjettömän halpaan hintaan ja tarjoaa myös ilmaista lainaa, mikäli lyhennät sen pois 7 vuorokaudessa. Hyödynnä siis nopean maksajan etu jos vain suinkin pystyt ja saat lainan ilmaiseksi! Luottoa voit hakea sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla ja lainojen ikäraja alkaa 18 ikävuodesta. Lisäksi sinulta vaaditaan pankkitunnuksia ja luottokelpoisuutta. Lainan hakeminen onnistuu netissä tai tekstiviestillä.

 

Credit24

Credit24 on takuu varma luottopaikkaCredit24 on suhteellisen uusi ja hävyttömän suosittu keskisuuria kulutusluottoja myöntävä yritys, joka on tällä hetkellä myös yksi suosituimmista luottoa myöntävistä yhtiöistä. Credit24 myöntää lainaa joustolimiitin muodossa 250 – 3000 euron väliltä kaikille 19 vuotta täyttäneille suomessa asuville, joilla on luottotiedot kunnossa. Lainaa voit hakea 1 – 24 kuukauden joustavalla maksuajalla ja sen hakeminen käy kätevästi netin kautta. Lainasta tulee lyhentää vähintään 30 eur / kk.

 

Etua

Etua.fiEtua.fi myöntää suurempaa kulutusluottoa, joten on hyvä ottaa myös sellainen firma vertailuun mukaan. Etua.fi:n hinnat ovat erittäin edulliset ja voit hakea sitä kautta luottoa 500 – 35 000 euron väliltä. Yritys myöntää myös asuntolainoja ja luottokortteja. Etua.fi:n ikäraja on 18 vuotta ja sen lisäksi tarvitset säännölliset tulot ja luottotietojesi tulee olla kunnossa. Kaiken kaikkiaan yritys on erinomainen, laina vertailu suosittelee.

 

Lainavertailut eivät ole läheskään aina ajan tasalla, joten kannattaa olla hieman skeptinen niitä selaillessa. Voit varmistaa lainavertailun tietojen paikkansa pitävyyden vain ja ainoastaan menemällä yrityksen sivuille ja lukemalla lainaehdot. Vertailuista useimmat ovat kuitenkin hyvin ajan tasalla ja niitä päivitetään suhteellisen aktiivisesti.

Tämä lainavertailu 2015 on 100 % varmuudella ajan tasalla, mutta vaikka hakisit meidän kautta lainaa, niin suosittelemme käymään lainaehdot vielä erikseen huolella läpi. Lainavertailu vipit auttaa lainaajaa ennen kaikkea saamaan hieman osviittaa siitä millaisia luottofirmoja markkinoilta löytyy ja mihin hintaan lainaa voi saada.

Monet tekevät lainavertailuja ihan vain uteliaisuuttaan, joten niitä käytetään myös tiedonsaamisvälineinä. Lainavertailu lainaa rahaa kaikille ja se on siitäkin hyvä, että jos olet hakemassa lainaa pankista, niin saat helposti netin kautta jotain mihin pankkilainojen korkoja verrata.

 

Vertailemalla lainoja säästät rahaa ja löydät parhaan lainapaikan

Netin paras ja puolueeton lainavertailu 2015 vuonnaLainavertailun tekeminen kannattaa aina, sillä säästät aina puhdasta rahaa tehdessäsi sen. Monilla on paha tapa, että silloin kun lainan tarve iskee, eikä puhuta mistään äärettömistä summista, niin luotto haetaan ensimmäisestä tai toisesta lähteestä, mikä löydetään. Ihmiset eivät välttämättä ymmärrä, että lainoissa on suuria eroja mitä niiden hintoihin tulee ja maksuaikatauluissa ja muissakin lainaehdoissa on valtavat erot.

Luottofirmoja on nykyään niin monta, että ehkä siinä piilee yksi syy miksi ihmiset eivät välitä vertailla lainoja keskenään ja toinen vahva syy tälle on myös laiskuus.

Ja valitettava fakta on myös se, että monia tämä ei myöskään kiinnosta. Mieti kuitenkin, että jos voit saada 2000 euron luoton 10% halvemmalla jostain muualta, niin eikö se jo ole kannattavaa? Säästö on melkoinen ja 200 euroa tuntuu varmasti monen lompakossa jo paljon.

 

Se jo riittää, kun vertailet lainoja keskenään kerran muutamassa vuodessa

Lainavertailua ei tarvitse myöskään tehdä usein, sillä sitten kun löydät itsellesi sopivan lainapaikan, jossa sekä lainaehdot että todellinen vuosikorko ovat kohdallaan, niin voit käyttää samaa paikkaa jatkossa. Enää et voi väittää, että se 15 minuuttia mikä lainavertailuun menee aikaa, olisi missään määrin työlästä ja kannattamatonta.

Ja tarkennettakoon vielä, että sinun ei tarvitse lainavertailua tehdä, vaan voit hyödyntää valmiita vertailuja ja valita sieltä 3-5 eri firmaa ja valita niistä parhaimman. Manuaalisesti tehtynä lainavertailussa kyllä kuluu aika riippuen kuinka tarkkaan sen toteuttaa. Jos käyt läpi kaikki firmat, saat hommaan kulumaan sievoisen määrän aikaa ja nyt puhutaan jo useammista päivistä eli se ei ehkä ole kuitenkaan tarpeen. Suosittelemme valitsemaan kahdesta viiteen eri yritystä ja valitsemaan niistä parhaimmalta tuntuvan.

Toivottavasti tästä lainavertailusta oli apua teille ja toivottavasti löydätte parhaimman mahdollisen lainan meidän kauttamme. Valikoima on varsin suppea, mutta valitsimme kaikista parhaimmat lainafirmat, joten turha tehdä hommasta vaikeaa antamalla lisää vaihtoehtoja.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *