Mistä 100e pikavippi tilille?

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy on uusi pikavippipaikka ja siitä on tullut lyhyessä ajassa erittäin suosittu – tämä johtuu siitä, että yhtiö tarjoaa pikalainan aina ilmaiseksi jos maksat sen pois 14 vuorokauden kuluessa Lainan hakeminen onnistuu verkon kautta helposti ja nopeasti. Trustbuddy tarjoaa pikalainaa joustavin ehdoin 100-600 euron väliltä, voit myös siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin, mikäli et pysty lainaa ajallaan lyhentämään – tutustu ja tilaa 100 euron vippi heti!

 

Vivus

VivusVivus kuuluu tällä hetkellä ehdottomasti halvimpiin luotonmyöntäjiin, sillä saat myös sitä kautta ensilainan täysin ilman korkoja – hyödynnä siis myös Vivuksen tarjous ja hae ensimmäinen 100 € vippi täysin ilmaiseksi – maksat sentilleen sen verran takaisin kuin mitä olet lainannutkin! Lainan takaisinmaksu on joustava 3-30 vuorokauden välillä ja halutessasi saat tähän vielä päälle 30 vuorokautta lisäaikaa. Tutustu yhtiön lainaehtoihin ja hae lainaa ilmaisella verkkohakemuksella muutamissa minuuteissa.

 

Everyday

EverydayEveryday tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden käytännössä halvinta pikavippiä 20-2000 € väliltä ja mikä parasta, saat lainan suoraan puhelimeesi luottokortin muodossa. Kun olet saanut lainan itsellesi voit tehdä nostoja ilman kustannuksia rajattomasti aina 20 euron välein 2000 euroon asti. 100 euron vippi on siis kätevästi haettavissa myös Everydayn kautta ja myös hintaan kannattaa kiinnittää huomio, nimittäin Everyday on hävyttömän halpa – lyhennät vain 15 % nostetusta lainasta per kuukausi!

 

Vippi24

Vippi24Pikavippi24 tarjoaa vain ja ainoastaan pienempiä luottoja 50 – 1000 euron väliltä. Yhtiön kautta saat haettua 100 euron pikavipin erittäin edulliseen hintaan ja vain 51 % todellisella vuosikorolla. Lainan hakeminen onnistuu yhtiön sivuilta ja se myönnetään kaikille 18-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot tallella. Lainan hakeminen on mahdollista mihin vuorokauden aikaan tahansa ja se myönnetään välittömästi tilille.

Suosittu lainasumma

Yhä selkeästi yleisin pikalaina on suuruudeltaan 100 euroa. Pikavippiä tarjoavia yrityksiä on yhä kesäkuun korkokattouudistuksen jälkeenkin saatavilla ja lainaehdot ovat entistä paremmat puhumattakaan koroista, jotka ovat painuneet todella ALAS! Pikalainaa saa nyt paljon huokeampaan hintaan ja monet luotonmyöntäjät myöntävät pikavippiä vaivaiseen 51 % todelliseen vuosikorkoon eli lainan hinnaksi tulee vain muutamia euroja. Katso alapuolelta mistä löytyy halvin 100 euron pikavippi.

Pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa – ennen kaikkea pienemmät vipit 100 – 500 euron väliltä irtoavat helposti ja lähes välittömästi tilille

Pikavippaaminen on yhä korkokattoasetuksenkin jälkeen mahdollista ja kuluttajilla on itse asiassa paljon paremmat lähtökohdat lainaamiseen tällä hetkellä. Jo pelkästään se tekee paljon, että tekstiviesteistä ei saa enää veloittaa ylimääräistä, ei senttiäkään. Ja lisäksi kaikkien pikalainojen hinnat ovat tulleet alas ryminällä, koska nykyinen laki sallii lainan koron maksimissaan 51 % asti. Esimerkiksi 100 euron pikavippi voi siis enää kustantaa lainaajalle vain muutamia euroja jos puhutana 7 – 90 vuorokauden takaisinmaksuajasta. Jos taas kyseessä on 1-5 vuoden laina, niin kustannukset voivat nousta suuremmiksi, mutta tähtitieteelliset korkolukemat ovat nyt historiaa!

Pikavippi 100 euroaKaikki pikalainat suuruudeltaan 20-500 euroa saa käytännössä haettua täysin ilman vakuuksia tai takaajia sekä monet yhtiöt myöntävät pikavipin, kunhan olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Nämä kriteerit täytettyäsi saat monesta eri paikasta rahoitusta ja mitään säännöllisiä tuloja tai takaajia ei näihin yleensä vaadita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Jos ottaa taas esimerkiksi 100 euron pikalainan, niin muutoksia on kesän aikana kuitenkin tullut, sillä ennen vippiyhtiöitä, jotka myönsivät 100 euron suuruista pikavippiä oli vielä yli 150 ja nyt kesän aikana on lopettanut ainakin 55 pikavippifirmaa ja kulutusluotto yrityksiä ja lisää yhtiöitä lopettaa kaiken aikaa. Vain ja ainoastaan suuremman pääoman omaavat pikaluottoyhtiöt tuntuvat pysyvän yhä markkinoilla ja monet näistä ovatkin ottaneet rinnalle myös ja muita lainatuotteita.

Otamme vastaan palautetta hyvin mielellään

Jos sivustomme ei jostain syystä tyydyttänyt lainan tarpeita otamme vastaan mielellään palautetta siitä, kuinka voimme parantaa ja tehdä sivustosta entistä käyttäjäystävällisemmän. Negatiivinen palaute siis auttaa meitä samalla parantamaan ja helpottamaan rahaa lainaavan henkilön tarpeita. Mikäli kuitenkin haluatte hakea vippiä muualta kannattaa katsastaa muita pikavippivertailusivustoja, josta löydätte lisää lainavaihtoehtoja, vaikkakin huomattavasti suppeammin kuin tältä sivustolta.

Kiitos ja hyvää sekä ennen kaikkea harkittua rahan lainaamista kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *