Pikavippi 18-vuotiaalle – hae vippi 18v heti netistä

K18 pikavipit vertailussa - edullinen vippi 18-vuotiaalle vain ja ainoastaan verkon kauttaOletko 18-vuotias ja haluat silti saada pikalainaa heti tilillesi, ilman että vertaat pikalainat? Meidän kautta tämä onnistuu varsin kivuttomasti suoraan netin kautta, olemme vertailleet tämän hetken lainamarkkinoiden kaikki luotonmyöntäjät ja valinneet tänne kaikista parhaimmat vaihtoehdot.

Olemme kiinnitäneet erityisesti huomiota pikavipin hintaan, lainaehtoihin ja lainan toimittamisen nopeuteen. Ja luonnollisesti ikärajaan, joka on kaikissa alapuolella mainituissa yhtiöissä 18 vuotta. Tutustu valikoimaamme alapuolelta ja hae pikavippi 18v nopeasti ilmaisella hakemuksella tilillesi, mikäli löydät valikoimastamme sopivan lainatuotteen.

 

Trustbuddy – hae pikalainaa ilman korkoja 2 viikon maksuajalla

Trustbuddy tarjoaa ainutlaatuisen tarjouksen, sen kautta voit nimittäin hakea pikavipin täysin ilman korkoja 100-600 euron väliltä, edellyttäen että se lyhennetään 14 vuorokauden sisällä pois. Voit toki hakea lainaa pidemmälläkin maksuajalla ja tällöin maksat lainasta normaalin koron verran. Trustbuddy tarjoaa asiakkailleen joustavan maksuaikataulun ja voit halutessasi siirtää eräpäivä aina kuukaudella eteenpäin.

Trustbuddy on suhteellisen uusi, luotettava ja suureen suosioon noussut pikalainan tarjoaja. Yksikään muu yhtiö ei tarjoa pikalainaa aina ilmaiseksi vaan yleensä pelkästään ensimmäinen laina on täysin kulutun, Trustbuddy tekee tässä poikkeuksen ja tämä onkin varmasti merkittävä syy miksi yhtiöstä on tullut niin suosittu. Lainan saaminen tapahtuu verkossa ja saat rahat nopeasti tilillesi. Jos etsit pikavippiä 18-vuotiaalle, niin ei muuta kuin tutustumaan lisää Trustbuddyyn. Hae halvin pikavippi heti tilillesi alapuolella olevasta linkistä.

 

 

Euroloanilta saat suurempaa lainaa 18-vuotiaalle luottotilin muodossa

Euroloan on hyvä vaihtoehto jos etsit joustavaa rahoitusta 50-5000 euron väliltä. Yhtiön kautta saat haettua lainan edullisesti ja ennen kaikkea nopeasti. Euroloan on toiminut alalla jo reilusti yli 5 vuotta ja sen suosio on ollut tasaisen vahva koko yhtiön olemassaolon ajan. Lainaaminen käy helposti netistä ja lainahakemuksen täyttäminen onnistuu minuuteissa.

Euroloan pärjää hyvin hintavertailussa ja sen monipuolinen luottotili mahdollistaa lainaamisen myös yöaikaan. Lainan ottanut henkilö voi tehdä rajattomasti nostoja kellon ajasta riippumatta. Luottotili on kuin luottokortti, mutta se on verkossa sekä sen saaminen on huomattavasti helpompaa. Suosittelemme Euroloania yhtenä vaihtoehtona, mikäli etsit vippiä 18-vuotiaalle netistä halvalla ja mahdollisimman nopeasti. Nappaa luottotilin kautta K18 pikavippi suoraan sähköisesti Euroloanilta.

 

 

Bluefinancelta vippi heti tilille – lainapäätös aina jopa 10 minuutissa – hae vippi 18-vuotiaalle

Bluefinance on myös erinomainen vaihtoehto ja soveltuu parhaiten jos etsit pienempää vippiä. Yhtiön lainatarjontaan kuuluvat pikalainat 20-700 euron väliltä ja vippiä myönnetään kaikille täysi-ikäisille ja luottokelpoisille henkilöille. Lainaaminen onnistuu käden käänteessä verkon kautta ilmaisella hakemuksella ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Bluefinance on hyvä vaihtoehto, mikäli etsit pienempää pikavippiä ja jos olet nopean rahoituksen tarpeessa. Hae pikalaina 18v Bluefinancelta.

 

 

Pikavipin hakeminen kannattaa, sillä nykyään vippiä on saatavilla myös täysin ilman korkoja

Tarkat ohjeet kuinka löytyy pikavippi 18v nettihakemuksellaPikavippimarkkinat ovat muovautuneet hieman viimeisten vuosien aikana ja suurin muutos ilmestyi 2013 vuoden Toukokuun viimeisenä päivänä kun pikavippien korkokattoasetus astui voimaan. Tämä muutti lainmarkkinoita dramaattisesti ja useimmat yhtiöt lopettivat toimintansa.

Joukossa oli pääasiassa vain pieniä ja ei niin hyvin tunnettuja vippifirmoja, mutta muutos sai kuitenkin myös kourallisen hieman isompiakin yhtiöitä lopettamaan tai fuusioitumaan jonkun toisen yhtiön kanssa. Tänä päivänä markkinoilla toimii kuitenkin yhä sopiva määrä pikalainan tarjoajia ja vippiä on nyt saatavilla huippuhalvalla!

Monet yhtiöt tarjoavat pikalainaa jopa täysin ilman korkoja, esimerkkinä jo edellä mainittu Trustbuddy, jonka kautta vippi on aina ilmainen jos se maksetaan pois 2 viikossa. Lainaa 18 vuotiaalle on tarjolla yllättävän monesta paikasta. Monet nuoret ovat kuitenkin palkkatyössä ja pystyvät maksamaan velkansa ilman ongelmia.

Myös muutama muu yhtiö tarjoaa 1. vippiä täysin ilman kuluja, mutta nämä yhtiöt edellyttävät yli 18 vuoden ikää, joten tästä syystä niitä ei ole tänne listattu. Löydät kuitenkin kaikki pikavipit ja niiden tarjoajat kätevästi sivustoltamme, sillä olemme listanneet tänne kaikki tällä hetkellä markkinoilla toimivat pikavippi yhtiöt.

On varsin miellyttävää, että muutokset ovat ajaneet vippejä yhä kuluttajaystävällisempään suuntaan. Muutokset ovat myös laskeneet ihmisten kynnystä hakea luottoa, sillä korot eivät ole enää lähelläkään sitä mitä ne olivat vielä ennen ja ylihinnoitellut pikavipit ovat historiaa.

Pikavippi 18-vuotiaalle on siis entistä helpommin haettavissa ja mikä parasta, hinnat ovat nyt pohjamudissa ja parhaimmillaan saat pikavipin täysin ilmaiseksi ja pahimmillaan maksat siitä muutaman euron kulut, miltä kuulostaa? Onnea lainan etsintään ja muistakaa, että vaikka vipit ovat halpoja, niin ne pitää aina maksaa pois eräpäivään mennessä.