Mistä pikavippiä 24h?

Oletko vipin tarpeessa ja kellon viisarit ovat ehtineet liikahtamaan puolen yön puolelle?

Ei hätää, meiltä löytyy edullisimmat pikavippi 24h vaihtoehdot vain parin klikkauksen päästä!

 

Hae pikavipit 24h vuorokaudessa –  kellon ympäri –palveluvaihtoehdot listattuna

Olemme listanneet muutamia vaihtoehtoja helpottaaksenne teidän lainan löytämistä ja alapuolella mainitut pikavippiä myöntävät yritykset ottavat kaikki lainahakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa.

 

Everyday

EverydayEveryday on uudistunut joustoluottofirma. Systeemi toimii nykyään niin, että voit ladata puhelimeesi jopa 2000 euroa rahaa ja käyttää sitä luottokortin tavoin niin paljon kuin haluat! Everydayn kautta löydät pikavipit 20 – 2000 € väliltä kätevästi tilillesi kohtuullisilla laina-ajoilla. Voit hakea pikavipit 24h vuorokaudessa Internetin kautta täyttämällä yrityksen sivuilta löytyvän sähköisen luottohakemuksen. Lainaaminen on helppoa ja mikäli hyväksyt yhtiön lainaehdot ja koet, että yritys on muutenkin sopiva kaikkien ehtojensa puolesta, niin kannattaa kokeilla pikavippausta täältä. Hae Everydayn kautta pikavippi 24h nopeasti tilille suoraan verkon kautta!

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voit hakea pikalainat 500 – 3000 euroa helposti ja nopeasti milloin vaan ilmaiseksi, turvallisesti ja takuuvarmasti netissä tehdyllä lainakaavakkeella. Credit24:n lainat ovat haettavissa joustolimiitin muodossa ja yhtiö edellyttää lainaajalta vähintään 19 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Maksuaikataulu ja lainaehdot ovat joustavat ja lainaaja voi valita laina-ajan 1-24 kk:n väliltä. Lainasta tulee lyhentää vähintään 30 euroa kuukaudessa. Tutustu ja hae pikavippi 24h vuorokaudessa Credit24:n kautta jo tänään.

 

Vippi24

Vippi24Vippi24 on alalla jo todella pitkään toiminut ja sen kautta voit hakea vipit 24h vuorokaudessa ilmaiseksi netin kautta tai vaihtoehtoisesti tekstivistillä. Yritys myöntää vippiä 50 – 1000 euron väliltä ja laina-aika on myös lainaajan itsensä valittavissa 14-90 päivän väliltä.  Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lainan toimittaminen tilille tapahtuu erittäin nopeasti!

 

Euroloan

EuroloanEuroloanin kautta on mahdollista saada hieman suurempaakin lainaa, sillä yhtiö myöntää pikavippiä 24h alkaen 50 eurosta 5000 euroon ast erittäin joustavalla maksuaikataululla. Voit valita 1 – 12 kuukausierän väliltä, joka siis maksetaan kuukauden välein tasaerissä. Euroloan on erittäin joustava ja pikavippi 24h -palvelu toimii erinomaisesti ja lainat käsitellään todella nopeasti. Firma on myös joustava, sillä voit valita maksuaikataulun ja lainasumman täysin itse.

 

Jos olet hakemassa paikkaa, mistä voit hakea lainaa vuorokauden ympäri, olet löytänyt itsesi tismalleen oikealle nettisivulle. Meidän kautta nimittäin löytyy kaikki paikat, mistä pikavippi 24h/7 on otettavissa kätevästi netin kautta tehdyllä hakemuksella. Sivuston tarkoitus on opastaa lainaajia kaikkeen lainaamiseen liittyvissä asioissa ja sen takia olemmekin luoneet pikavippi 24h ilman puhelinta –vuorokaudessa osion.

Kaikilta yrityksiltä et pysty pikavippiä hakemaan enää yöaikaan, mutta osa kuitenkin on tehnyt mahdolliseksi, että lainaa voi hakea kellon ympäri ja pikavippi myönnetään tilille heti kun lainahakemus käsitellään. Lainahakemukset käsitellään yleensä nopeasti, riippuen hieman ruuhkista ja yrityksen aukioloaikoina.

 

Onko rahan lainaaminen yöllä todella mahdollista?

Pikavippi 24hPikavippi 24h 18v on monelle uusi termi, mutta se tarkoittaa siis sitä, että lainaa on mahdollista hakea koska vaan. Palvelu on sikäli hyödyllinen, että milloinkaan ei voi tietää, koska lainan tarve yhtäkkiä iskee ja on hyvä, että sitä on mahdollista hakea koska vaan.

Yöllä haettuja lainoja on kuitenkin radikaalisti vähemmän, mikä nyt on hyvin järkeen käyvääkin, mutta niitä kyllä haetaan jossakin määrin. Ja eihän sitä pidä yöihmisiä unohtaa! Toisilla on erilaiset rytmit kuin toisilla ja työajat vaihtelevat ihmisillä perus klo 8-16 ajoista aina yötöihin ja nelivuorohommiin. Meitä kun on moneen junaan ja niin on onneksi vippejäkin!

Tämän artikkelin pitäisi kuitenkin kattaa siis kaikki tarvittava mitä vippi 24h -palvelun löytämiseen tarvitaan. Huolimatta siitä, että vaihtoehtoja ei ole listattuna kovinkaan montaa, voit olla varma, että kaikki vaihtoehdot ovat vähintäänkin varteenotettavia ja monet niistä ovat jopa alan parhaimmisto niin laina-ajan, asiakaspalvelun, korkojen ja muidenkin lainaehtojen suhteen. Luotettavuus on viimeisen päälle täydellistä, joka on erittäin tärkeä ominaisuus ja sitä kaikki lainaa hakevatkin luonnollisesti haluvat. Kukaan ei halua olla velkaa kyseenalaiselle taholle tai hämärälle yritykselle.

Vippifirmoja on yhä paljon

Vippiyrityksiä on suhteellisen runsaasti ja kuten huomaatte, monet niistä ottavat lainahakemuksia vastaan melkein milloin tahansa, mutta todellisuudessa et kuitenkaan saa pikavippi 24h heti tilille, koska siellä päässä ei ole ketään käsittelemässä hakemuksia. Joudut siis odottamaan lainan saamista aina aamuun asti.

Monet yritykset avaavat ovensa kello seitsemältä aamulla ja sulkevat ilta yhdentoista aikaan eli tällä välillä voit lainaa saada. Pikavippi 24h auki k18 -palvelut ovat kuitenkin olemassa ja hakemuksen voit jättää 24/7 eli juuri silloin kuin sinusta parhaalta tuntuu!

2015 vuonna uusia vippipaikkoja on jopa tullut joitakin lisää, ainakin 5 uutta yritystä on pistänyt homman käyntiin ja moni jo olemassa oleva luotonmyöntäjä on uusinut palvelunsa/tuotteensa. Ala on siis selvästi piristynyt ja korkokatto ei enää niin vaivaa yhtiöitä, kate on jäänyt auttamattakin alhaisemmaksi, mutta eteenpäin on mentävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *