Mistä 300e pikavippi tilille?

Iskikö äkillinen vipin tarve – tämän artikkelin avulla löytyy pikavippi 300e välittömästi ilmaisella nettihakemuksella.

Kahlaa läpi vippivalikoimaa alapuolelta ja pistä paras vippi tilaukseen, kaikki ovat haettavissa pankkitunnuksien avulla verkosta muutamassa minuutissa.

Myös rahat saa yleensä nopeasti pankkitilille, tässä menee harvemmin kauempaa kuin 15 minuuttia.

 

Vivus

VivusVivus.fi on osoittanut erinomaisuutensa vippaamisen saralla ja jatkanut ensiluokkaista työskentelyä tyydyttäkseen jokaisen asiakkaan tarpeen. Firma on myös ennen kaikkea halpa ja toinen seikka, joka täytyy nostaa esille on, että saat ensilainan täysin ilman kuluja jopa 400 euroon asti. Vaikka olisitkin jo hakenut ensilainan Vivukselta, kannattaa sitä myös pitää vaihtoehtona seuraavaan pikavippiin, sillä kuten alapuolella olemme osoittaneet yhtiö on yksi halvmpia ellei jopa halvin. Vivus.fi tarjoaa myös eräpäivän siirtoa ja saat sieltä halutessasi pikavippi laskun sähköpostiin. Yrityksen lainaehdot ovat erittäin selkeät ja reilut vippaajaa kohtaan. Täältä lainatessa et yksinkertaisesti voi tulla katumapäälle, joten jos 300 euron vippi kiinnostaa, tartu ihmeessä tähän vaihtoehtoon!

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta saat haettua pikaluottoa 100-600e väliltä ja saat sen jokaisella lainauskerralla täysin ilman kuluja jos lyhennät lainan 2 viikon sisällä. Tarjolla on myös rahoitusta pidemmäksikin aikaa, tässä tapauksessa maksat luotosta normaalin todellisen vuosikoron verran korkoa. Eräpäivän siirtäminen on mahdollista ja lainaehdot ovat hyvin selkeät. Trustbuddy on yksi 2014 vuoden suosikeista – lue lisää.

 

Everyday

EverydayEverydayn palvelu on monessakin suhteessa kätevä ja se eroaa edellä mainituista täysin. Sitä kautta voit saada käyttöösi luottokortin, joka on puhelimessasi ja voit nostaa sitä kautta rahaa omalle tilillesi 24/7 (myös yöaikaan) omien tarpeiden mukaan, maksimissaan 2000 euroon asti. Nostomäärissä ei ole rajoituksia eli voit nostaa luottoa 20 euron välein, niin monta kertaa kuin tarve vaatii.

Everydayn lainaehdot ovat selkeät ja joustavat sekä hinnat eivät päätä huimaa. Maksuaikataulu on hyvin joustava ja voit lyhentää 15 % lainatusta summasta kuukaudessa eli jokaiselle on varmasi tarpeeksi lyhennysaikaa. Tutustu Everydayn palveluun ja tilaa 300 € lainaa joustoluoton muodossa jo tänään!

 

Vertaileminen on monestakin syystä kannattavaa

Tältä sivustolta löydät 300 euron pikavipit vertailtuna. Jokainen vippiä hakeva ja varsinkin jo ennen ottanut tietää luultavasti, että pikalainan tarjoajissa on todella paljon eroja niin lainaehdoissa, todellisissa vuosikoroissa ja osa tarjoaa huomattavasti enemmän ”lisäominaisuuksia”, kuten eräpäivän siirtoa ja pikavippiä laskulla sähköpostiin.

Laina-ajoissa on myös eroja. Sivustolla on mainittuna kourallinen pikaluottoyrityksiä, jotka ovat osoittaneet erinomaisuutensa viimeisinä vuosina sekä ovat myös samalla säilyttäneet kohtuullisen lainan koron ja samalla todistaneet olevansa luotettavia ja palvelleet kiitettävästi asiakkaitaan. Pikavippi 300 euroa ilman vakuuksia kannattaa ilman muuta kilpailuttaa ja vertailla, vain tällä tavoin voit löytää halvimman vaihtoehdon.

Normaaleihin lainaehtoihin, jotka jokainen luotonmyöntäjä edellyttää hakijaltaan on täysi-ikäisyys, julkinen puhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä raha-asiat tulee olla hoidettu huolellisesti ilman luottohäiriömerkintöjä. Luottotietojen menettäneille kun lainaa ei niin helposti myönnetä vaan se on huomattavasti vaativampi prosessi ja et saa sitä lähellekkään jokaisesta paikasta. Hae siis pikavippi 300e meidän kautta ja et tule pettymään.

 

Mistä halvin vippi 300e heti netistä 18-vuotiaalle?

Pikavippi 300 euroaPikavippiä hakiessa kannattaa huomioida siis useita tekijöitä, vaikkakin nykyään vipin ottaminen on tehty niin helpoksi, että jokainen sitä onnistuu saamaan. Varsinkin kun Internetin syövereistä löytyy yhä enemmän pikalainaa ja sen tilaamista koskevia artikkeleita, jotka kertovat yksityiskohtaisesti kuinka lainaaminen tapahtuu ja mitä siinä pitää huomioida.

Pelkästään halvin hinta ei välttämättä aina tarkoita edes halvinta lainaa, sillä tässä tulee huomioida laina-ajan pituus. Sen perusteella voi laskea vuosikorkoprosentin mikä vaihtelee rajusti, varsinkin pienissä. mutta myös laina 300 euroa joukosta erottuu selvästi halvempia yksilöitä.

Myös luotettavuus kannattaa selvittää, sillä luovutat omat tietosi eteenpäin, joten tuskin haluat niiden joutuvan vääriin käsiin. Nykyään on kuitenkin äärimmäisen helppoa tarkistaa onko kyseessä luotettava luotonantaja, sillä pystyt katsomaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämästä luotonantajarekisteristä, onko kyseinen firma merkittynä sinne. Rekisteriin pääseminen edellyttää puhtaita taustoja ja osaamista täytyy olla riittävästi, joten kuka tahansa ei pääse luottoa myöntämään.

 

Lyhyen ajan pikaluotot ovat yhä kovassa huudossa

Tämän suuruusluokan pikavipit ovat luokiteltu vielä lyhyen ajan lainaksi, vaikka se on keskimääräistä lainasummaa eli 240 euroa hieman suurempi. Menekki on kuitenkin valtavaa ja tarjonta pysyy juuri ja juuri kysynnän kanssa samoilla linjoilla. Huolimatta pikavippiyritysten valtaisasta määrästä niitä ei kuitenkaan ole edes liikaa, vaikka äkkiseltään niin kuvittelisi. Esimerkiksi vippi 300e on mahdollista saada vain hieman reilulta 40 pikavippifirmalta, joista alle puolet myöntävät lainaa kohtuullisin ehdoin ja loput ovat kalliimpia ja ei niin tunnettuja, melko pieniä pikavippiyrityksiä.

Uusia yrityksiä tulee kuitenkin vielä huolimatta, että alalla on tunkua eli uusia pikalaina 300 euroa vaihtoehtoja kyllä tulee hitaasti, mutta varmasti lisää. Jos et löydä meidän kautta sopivaa 300 euron vippiä ilman vakuuksia, kannattaa kokeilla pikavippihaku -toimintoa tai lukea osio pikavippivertailu, joka kattaa kaikki tällä hetkellä markkinoivat olevat pikavipit. Sieltä pitäisi löytyä kenelle tahansa jotain. Jos tämäkään ei miellytä, kannattaa seuraavana vaihtoehtona kokeilla pankkia. Pankkia helpommin kuitenkin voit saada muualta. Netisä esimerkiksi voit hakea pikavippiä pankkitunnuksilla tai joskus saada jopa pikavipin ilman puhelinta. Joissain tapauksissa on mahdollista saada mutta monesti rahojen saamisessa kestää hetkisen.