Mistä 50e pikavippi tilille?

Mistä löytyy kaikista halvin pikavippi 50e netistä? Meidän kautta tietenkin!

Alapuolella olemme vertailleet pikavippiyhtiöitä ja valinneet edullisimpia vippiratkaisuja tarjoavat vaihtoehdot.

Onko sinulla tarvetta vähän pienemmälle lainalle? Ratkaisu tähän löytyy kun luet vähän eteenpäin. Tämän artikkelin alapuolelta löytyvä pikavippivertailu kertoo kaiken tarvitsemasi tiedon liittyen 50€ pikavippeihin ja niitä myöntäviin yrityksiin. 50 euron vippi on toisiksi pienin lainamuoto 20 euron pikalainan jälkeen ja myös melko yleinen. 50 eurolla saa kätevästi pari päivää lisäaikaa, esimerkiksi siinä tapauksessa, että palkkapäivä on vasta ylihuomenna ja tili näyttää nollaa.

Vivus

 • VivusMyöntää 50 euron vippiä sekä muita lainoja 2010 euroon asti
 • Ensimmäinen laina on ilmainen 10-400 euron välillä!
 • Vipin takaisinmaksuaika on 3-30 päivää + halutessasi päälle vielä 30 päivää!
 • Pikavipit ilman vakuuksia ja takaajia ilmaisella lainahakemuksella
 • Luotettava ja hyvä valinta – rahojen toimitus tilille erittäin nopeaa

 

 Everyday

 •  EverydayLainaa joustavasti alkaen 20 eurosta aina 2000 euron kulutusluottoon saakka
 • Lainan takaisinmaksuvaihtoehdot joustava – lyhennä aina 15% nostetusta lainassa kuukaudessa
 • Ensimmäisen lainan jälkeen voit nostaa rajattomasti lainaa 2000 € asti ilman lisäkustannuksia
 • Luotettava luotonmyöntäjä – jo pitkään alalla toiminut luottofirma
 • Nostot tehdään puhelimella tai verkosta ja niistä ei veloiteta erikseen
 • Voit tehdä nostoja mihin kellon aikaan tahansa  – myös yöaikaan!

 

 Vippi24

 • Vippi24Pikalainaa 50 eurosta alkaen 1000 euroon asti netistä
 • Erittäin suosittu luotonmyöntäjä – asiakastyytyväisyys huippuluokkaa
 • Todella luotettava ja toimittaa rahat lähes välittömästi tilille
 • Valitse maksuaika 14-90 päivän väliltä

 

 

Mistä tiedän, että valitsemani vippi 50 euroa on edullisin?

Pikavippi 50 euroa50 euron vippi on siispä näppärä vaihtoehto pieneen ja hyvin lyhytaikaiseen pikalainaan ja se soveltuu moninmoiseen pikkuhankintaan, kuten puhelinlaskun maksuun tai viikon ruokaostoksiin. Pikavippi 50 on yleensä maksettava pois 14-60 vuorokauden kuluttua lainaamisesta, joissain tapauksissa laina pitää maksaa vasta kuukauden päästä. Useimmissa tapauksissa laina maksetaan pois kuitenkin nopeasti.

Lähes jokainen tällä sivulla mainittu pikavippiä tarjoava firma myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia heti tilille. Lähes jokaisessa tapauksessa lainan saa myös 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa, suomalainen puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. Poikkeuksia voi kuitenkin olla, joten tarkista tämä ennen kuin alat hakemusta täyttämään.

Firman sulkuihin on merkitty firman takana oleva yhtiö, joka myöntää luoton. Kaikki nämä löytyvät luotonantajarekisteristä, joka on pakollinen kaikille luottoa myöntäville yrityksille. Pikavippi 50 euroa on saatavissa niin monesta eri lainafirmasta, että valinnan vaikeus saattaa aiheuttaa lainaajalle pään vaivaa, mutta alapuolelta löydät siis varmasti parhaiten itsellesi soveltuvan pikalainan.

Katso yläpuolelta mistä löytyy edullisin vaihtoehto pikalainalle

Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta ja toiset pitävät eri firmoja parhaana vaihtoehtona kun taas toiset voivat suosia jotain ihan muuta. Tässä on kuitenkin koottuna vaihtoehtoja eri paikoista mistä on mahdollista hakea niin 50 euron vippiäkin kuin myös muita eri lainasummia. Jos haette lainaa tämän sivun kautta niin toivoisimme, että jätätte lyhyen palautteen ja arvostelun kyseiselle firmalle. Olemme kuitenkin saaneet pääosin pelkkää positiivista palautetta yllä mainituista firmoista ja ihmiset ovat saaneet 50 euron pikavippiä ilman moitteita näistä. Luultavasti joku olisi jo pistänyt tulemaan jotain negatiivista, mikäli sellaiseen olisi aihetta. Tiedot firmoista on siis ajan tasalla ja päivitetään säännöllisin väliajoin ja niin nopeasti kuin meidän sivuston ylläpitäjät vain kiireiltään ehtivät.