Mistä ja miten saat pikavipin ilman puhelinta?

Mistä ja miten löytyy edullinen pikavippi ilman puhelinta tai tekstiviestiä?

Tämä artikkeli on valinnut kaikista parhaimmat pikavippivaihtoehdot, joiden kautta löytyy sopivin vippi ilman puhelinta kaikille vähintään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille.

Katso valikoima alapuolelta ja pistä sopivin vippi tilaukseen heti.

 

Kaikki pikavipit ilman puhelinta netistä 2015

Euroloan

EuroloanEuroloan on rekisteröity luotonantaja, joka myöntää vakuudettomia lainoja suomalaisille. Lainanhakijan täytyy olla yli 18 vuotias jolla on luottotiedot kunnossa. Lainasummat ovat 100-5000 euroa ja takaisinmaksuajat ovat joustavat. Vippi ilman puhelinta onnistuu Euroloanilta myös.

Voit tehdä lainahakemuksen Euroloanin nettisivuilla ja tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Jos olet jo vanha asiakas ja muistat PIN-koodisi, et tarvitse lainahakemukseen edes pankkitunnuksiasi. Lainapalvelu on avoinna klo 7-23 ja lainahakemukset käsitellään erittäin nopeasti – saat luottopäätöksen 15 minuutissa.

 • Netin halvimmat vipit ilman puhelinta 18-vuotiaalle
 • Valitse luottotili – toimii kuin luottokortti
 • Lainoja tarjolla 100-5000 €
 • Jopa 7 vuoden kokemus luotonmyöntämisestä

 

Trustbuddy

Trustbuddy Trustbuddyn kautta saat pikavipin ilman puhelinta 100-600e heti tilille netistä ilmaisella nettihakemuksella. Saat myös vipin aina ilman kuluja jos maksat sen pois 2 viikossa. Palvelu on nopeaa ja lainaehdot joustavat sekä selkeät, voit myös siirtää eräpäivää halutessasi kuukaudella eteenpäin. Trustbuddy on yksi vuoden 2015 suosituimmista pikavippipaikoista ja sen suosio näyttää olevan yhä selvässä nousussa. Lainaamiseen vaaditaan pankkitunnukset ja vähintään 20 vuotta ikää, luonnollisesti myös luottotiedot täytyy olla kunnossa kaikilla hakijoilla. Muuten vippiä ei myönnetä ja tässä ei tehdä poikkeuksia.

 • Hae pikavippi ilman puhelinta 100-600 €
 • Rahat pikaisesti hakijan pankkitilille
 • Lainan käsittely välittömästi
 • Trustbuddyn palvelussa on ikärajana 20 vuotta

 

Vivus

Hae Vivukselta vippi ilman puhelinta heti tilillesiVivus on suomalainen vakuudettomia pikavippejä tarjoava yritys, joka on kasvattanut suosiotaan 2015 vuoden aikana reilusti. Lainasummat liikkuvat 10 euron ja 2010 euron välillä ja laina-ajat 3-30 vuorokauden välillä (+eräpäivän siirtämisen mahdollisuus löytyy myös). Pikavippiä myönnetään kaikille vähintään 20-vuotiaille suomalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa, sekä vakituinen osoite Suomessa.

Vivus palvelussa voit tehdä ilmaisen verkkohakemuksen johon ei tule piilo- tai tekstiviestikuluja. Lainahakemuksen voi täyttää yhtiön sivuilla, tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla tai vanhan lainanhakijan tapauksessa aikaisemmin annetun PIN-koodin avulla. Laina maksetaan reaaliaikaisena tilisiirtona n. 15 minuutissa tilillesi klo 7-23 välillä. Hae Vivuksen pikavippi ilman puhelinta netistä jo tänään.

 • Uusille asiakkaille vippi ilman puhelinta ja täysin ilman kuluja 400 euroon asti
 • Rahat lainaajan tilille yhtiön aukioloaikoina 15 minuutissa
 • Luotettava, turvallinen ja erittäin suosittu vippipalvelu
 • Hae ilmaiseksi verkosta mobiililla tai tietokoneella vain minuuteissa
 • Lainahakemukset käsitellään heti sähköisesti

 

Voit saada haettua pikaluottoa myös pelkästään verkkopankkitununksilla

Hae pikavippi ilman puhelintaOnko saldo lopussa vai omistatko prepaid liittymän? Eikö sinulla ole ollenkaan puhelinta, tai liittymää omalla nimellä? Vai etkö vain halua käyttää matkapuhelintasi lainan hakemisessa? Ei hätää, sillä alempana löydät opastusta asiaan!

Pikavippi heti ilman puhelinta on tänä päivänä hieman kinkkisempää kuin ennen. Monet pikavippejä tarjoavat yritykset vaativat ainakin tekstiviestivahvistuksen lainan ottamisen yhteydessä. Toisilla ei ole edes vaihtoehtoa hakea lainaa verkkohakemuksella. Monet yritykset ovat kuitenkin antaneet toisen vaihtoehdon, jottei puhelinta tarvitse käyttää, verkkopankkitunnuksien käyttäminen aina tunnistautumisesta lainan hyväksymiseen asti.

Huomioi nämä asiat kun otat vippiä ilman puhelinta netin kautta – monta hyvää asiaa:

 • Säästyt mahdollisilta tekstiviestikuluilta (jopa 2-3 euroa per viesti)
 • Saat lainan nopeasti tilille suoraan netistä
 • Olet varmasti luotettavissa käsissä
 • Kaikki pikavippiyhtiöt käyttävät 2015 vuonna SSL-tekniikka, joten olet suojatun yhteyden päässä
 • TUPAS on erittäin turvallinen menetelmä verkossa

Yläpuollea onkin listattuna muutama luotettava pikavippiyritys, josta voit saada lainaa ilman puhelinta tai tekstiviestiä, tarvitset lainan hakuun siis vain omat verkkopankkitunnuksesi tai vanhana asiakkaana PIN-koodin.

 

Viimevuodet vat tehneet lainaajien elämästä mutkikkaampaa

Jos pikavippi netistä ilman puhelinta on etsimäsi, 2015 vuosi on muuttanut tätä konseptia kohtuullisen runsaasti ja yleensäkin vippiyhtiöt ovat tiukentaneet lainan saamiseen vaadittavia kriteerejä. Tästä ei kuitenkaan kannata suinkaan lannistua, vaan nostaa nokka kohti kattonu mennä eteenpäin. Mikään ei ole vaikeaa loppuen lopuksi tai edes vaikeaa, kun on oikeat työkalut ulottuvilla.

Tässä tapauksessa oikea työkalu on tämä sivusto, joka kertoo miten pikavippi puhelimella ilman pankkitunnuksia tapahtuu vain muutamissa minuuteissa.

Hae pikalainaa ilman puhelinta – näin helppoa se on

Slavalta pikalainat ilman puhelinta kätevästiTuossa siis listattuna muutava pikavippiyritys, joilta saa pikavippiä ilman puhelinta. Kaikki yritykset kuuluvat Suomen luotonantajarekisteriin. Jos et löytänyt etsimääsi, voit yrittää löytää sopivan pikavipin pikavippiyritykset- sivumme avulla.

Valitettavaa on se, että monet pikavippiyritykset vaativat ainakin yhden tekstiviestin lähettämisen ensilainaa otettaessa. Tämä johtuu siitä, että lainanhakijan henkilöllisyys saadaan entistä paremmin tunnistettua käyttäen sekä tupas-tunnistautumista että puhelinliittymää. Osa yrityksistä ei hyväksy prepaid liittymiä, sillä silloin puhelinliittymä ei ole avattu omalla nimellä, eikä henkillöllisyyttä pystytä takaamaan.

Pikavippi ilman puhelinvahvistusta on toki harvinaisempi kuin pienlainojen alkuaikoina, jolloin sait käytännössä uudet pikavipit ilman puhelinta ja tekstiviestiä 20 vuotiaalle jokaisesta markkinoilla toimivasta luottoyhtiöstä.

Jos olet kuitenkin jo pikavippiyrityksen asiakas ollut aikasemmin, lainan hakeminen onnistuu pelkkiä verkkopankkitunnuksia käyttämälläkin varmasti. Luotto on siis helppo hakea ja vaihtoehtoja riittää kaikille yllin kyllin, joten kannattaa tutustua rohkeasti eri luotonmyöntäjien lainaehtoihin ja hae pikavippi pankkitunnuksilla ilman puhelinta suoraan verkon kautta.