Pikavippi – lasku sähköpostiin – mistä pikalaina sähköisesti?

Etsitkö pikavippiä ja haluat saada pikavippi laskun sähköpostiisi paperisen laskun sijaan? Tämä on mahdollista kun valitset yrityksen mistä haet pikalainaa oikein. Tälle sivustolle on listattuna niitä firmoja, joiden kautta pikavippi sähköisesti on mahdollista ja olemme valinneet niistä vain selvästi parhaimmat niin hintojen kuin lainaehtojenkin suhteen.

 

Vippi.fi

Kun pikavippi lasku sähköpostiin on se mitä tarvitset, on Vippi.fi on edullinen, luotettava ja nopea! Yritys myöntää pikavippejä 50 – 2000 € väliltä kenelle tahansa luottokelpoiselle täysi-ikäiselle suomalaiselle, jolla on verkkopankkitunnukset ja julkinen puhelinnumero. Lainan hakeminen on helppoa ja tapahtuu nopeasti verkon kautta ilmaisella vippihakemuksella. Yritys tarjoaa myös nopean maksajan etua eli jos lyhennät lainan pois 7 vuorokaudessa, et maksa siitä korkoa lainkaan! Muuten voit valita maksuajan 7 – 90 vuorokauden väliltä. Lue lisää yrityksestä ja hae pikalainaa laskulla sähköpostiin!

 

 

Ferratum

Ferratum tarjoaa nyt kuumaa kesätarjousta – hae ensimmäinen pikalaina ilmaiseksi! Ferratum kautta voit hakea pikalainoja 50 – 3000 euron väliltä ilman vakuuksia ja erittäin kätevästi netin kautta. Rahojen toimitus tilille on nopeaa ja yrityksen lainaehdot ovat erittäin kohtuulliset ja joustavat. Yritys on luotettava ja myöntänyt pikalainaa jo pitkään ja useammalle sadalle tuhannelle suomalaiselle eli taustalta löytyy tarpeeksi ammattitaitoa luotonmyöntämiseen. Lue lainaehdot ja tilaa laina lasku sähköpostiin Ferratumin kautta!

 

 

Everyday

Everyday tarjoaa kuluttajalle hieman erilaista lainatuotetta, nimittäin sen kautta voit hakea luottokorttia puhelimeesi. Se toimii käytännössä täysin luottokortin tavoin ja voit vapauttaa puhelimella lisää saldoa itsellesi eli toisin sanoen siirtää lisää rahaa pankkitilillesi. Lainaa voit hakea aina 20-2000 euron väliltä ja sinun tulee lyhentää siitä vähintään 15 % per lyhennyserä (kuukausittain). Everyday on edullinen, joustava ja kaikin puolin hyvin toimiva joustoluottopalvelu. Lue lisää ja hae lainaa laskulla sähköpostiin Everydayn kautta!

 

Miten löytyy pikavippi sähköisesti netistä?

Hae pikavippi lasku sähköpostiin netistäLainaamisessa täytyy muistaa aina tiettyjä asioita ja niistä tärkein on se, että kun laitat lainahakemuksen matkoihinsa olet myös velvoitettu lyhentämään sen takaisin niin kuin on sovittu eli eräpäivään mennessä, siihen sopii pikavippi lasku sähköpostiin parhaiten.

Tähän ei ole mitään poikkeuksia ja jossain tapauksissa voit kyllä siirtää eräpäivää lisämaksua vastaan, mutta muuten et pääse karkuun, lasku on maksettava tai siitä voi koitua ikäviä sanktioita. Tämä kuitenkin vain varoituksen sanana ja moni suomalainen kyllä ymmärtää vastuunsa ja osaa lainata ymmärtäen missä mennään ja osaa myös budjetoida ja ottaa huomioon elämäntilanteensa hyvin.

On kuitenkin pieni osa niitä, jotka eivät välttämättä ymmärrä miten isoihin vaikeuksiin ihmiset ovat joutuneet ottaessaan liikaa lainaa silkkaa huolimattomuuttaan tai piittaamattomuuttaan. Harkitse siis aina tarkkaan ennen kuin pikavippiä lähdet tilaamaan, lue lainaehdot ja mieti myös missä ajassa pystyt pikalainan lyhentämään ilman, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin.

Vaihtoehtoja yhä enemmän mistä saada vippi lasku sähköpostiin

Voit hakea yli 30 eri paikasta vippiä laskulla sähköpostiin. Tulevaisuudessa kaikki siirtyy sähköiseen muotoon ja niin tapahtuu myös pikavippien kohdalla. Vippilaskut ovat nykyään mahdollista saada joko sähköisessä muodossa tai vanhaan tuttuun tapaan paperisena. Muutaman vuoden päästä yli puolet laskuista on varmasti sähköisessä muodossa ja E-laskut tulevat olemaan yhä suuremmassa roolissa.  Pikku hiljaa mennään kuitenkin siihen, että paperisia laskuja ei enää ole, mutta siihen menee luultavasti vielä reilusti aikaa.

Myös lainoissa pätee sama juttu, nykyään tehdään enää melko harvoin paperisia sopimuksia varsinkin kun on kyse muutamien tuhansien kulutusluotoista – tee siis oikein ja tilaile pikavippi lasku sähköpostiin.

Toki suuremmat lainat ja pankkilainat ovat aina paperillisia ja ne tulee allekirjoittaa käsiin. Tulevaisuudessa siirrytään melko varmasti sähköiseen allekirjoitukseen, joita jo jotkut kulutusluottoa myöntävät yritykset käyttävät parasta aikaa.

Vielä varsin moni yritys kuitenkin lähettää lainasta paperisen sopimuksen kirjatulla kirjeellä ja lainaa hakevan tulee allekirjoittaa se ja lähettää takaisin. Tämän jälkeen laina vasta hyväksytään eli mikäli et allekirjoita sitä, et ole vielä sitoutunut mihinkään.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *