Mistä pikavippiä pankkitunnuksilla?

Mistä löytyy pikavippi pankkitunnuksilla nopeasti ja helposti?

Tämä artikkeli on kasannut kaikki parhaat pikavippipaikat, joista voit saada vipin pankkitunnuksilla nettihakemuksella muutamassa minuutissa.

 

Vivus

VivusVivukselta löytyy pikavippi pankkitunnuksilla 15 minuutissa tilille! niinkuin voidaan pikavippivertailusta huomata. Varsinkin silloin, jos on ensimmäistä lainaansa hakemassa, on Vivus auttamatta parhain vaihtoehto jokaisella eri aspektilla. Ensimmäinen laina on aina kaikille täysin ilmainen! Toisekseen, laina-ajan voit valita päivälleen omien tarpeidesi mukaan 3-30 vuorokauden väliltä ja halutessasi voit ottaa tähän päälle vielä 30 vuorokautta lisää maksuaikaa. Ensilainakin on mukavan suuruinen – maksimissaan 400 € ja muista, että saat sen täysin ilman korkoja! Muuten yritys tarjoaa rahoitusta aina 10-2010 € väliltä eli voit nyt hakea uudistuneesta palvelusta hieman suurempaakin lainaa. Lue lisää ja hae Vivuksen koroton pikavippi pankkitunnuksilla vain 15 minuutissa.

 

 

Euroloan

EuroloanEuroloan myöntää pikavippiä pankkitunnuksilla 18v ylöspäin heti 100-5000 € väliltä luottotilin muodossa erittäin joustavasti! Hakiessasi lainaa Euroloanilta saat oman luottotilin, jonka kautta voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri ja saat rahat käyttöösi välittömästi. Nostoissa ei ole minkäänlaista rajaa ja voit ottaa pikalainaa 50 euron välein. Kaikki tämä onnistuu kätevästi verkkopankkitunnuksien avulla. Lainan takaisinmaksu on joustava ja maksuaikatauluvaihtoehtoja on useita. Voit esimerkiksi jakaa 400e pikavipin kolmeen maksuerään, tai maksaa suuremman luoton jopa 12 erässä. Laskut saat pikavipin ottaessasi tarvittaessa sähköpostilla.  Me suosittelemme Euroloania, hae siis pikavippi pankkitunnuksilla 18 vuotiaalle Euroloanilta!

 

 

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta saat haettua vippiä 100-600e väliltä heti tilille ilmaisella nettihakemuksella. Pikalaina on aina ilmainen jos maksat sen pois 2 viikon sisällä, jos haluat vipin pidemmäksi aikaa lainaan, on siitä maksettava takaisin normaalin todellisen vuosikoron verran. Palvelu on joustava ja eräpäivän siirtäminen on mahdollista aina 30 päivällä eteenpäin. Lue lisää ja hae pikavippi verkkopankkitunnuksilla Trustbuddylta jo tänään.

 

 

Vippi24

Vippi24Vippi24:n kautta saat haettua edullista vippi suoraan ilmaisella nettihakemuksella pankkitunnuksien avulla, tarjolla on pikavippejä 50-1000 euron väliltä. Palvelun kautta voit hakea pikavippiä jos olet vähintään 18 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksuaikataulun lainaaja voi valita 14-90 vuorokauden väliltä. Tutustu palveluun ja hae Vippi24:n pikavipit pankkitunnuksilla helposti ja nopeasti jo tänään – rahojen toimitus tilille tapahtuu erittäin nopeasti. Hae siis pikavippi pelkillä pankkitunnuksilla netistä jo tänään.

 

 

Tupas-tunnistautuminen – mistä pikavipit pankkitunnuksilla ilman tekstiviestiä 24h ?

TUPAS-tunnistautuminen on erittäin yleinen konsti pikavippiyrityksillä tunnistaa asiakkaansa. Jotkut yritykset saattavat käyttävät vielä puhelinta tunnistautumiseen, mutta jokainen näistä silti tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hakea pikavippiä pankkitunnuksilla 24h vuorokaudessa. Niinpä ei siis syytä huoleen, jos olet etsimässä lainapaikkaa jonka kauttaa saa vipin pankkitunnuksilla tilille, vaan voit valita melkeinpä minkä yrityksen tahansa. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa lainaehdoista, että firma todellakin on sellainen kuin odottaakin.

Vielä ennen oli tekstivippejä

Pikavippiä hakiessa ei alunperin vaadittu tunnistautumista millään tavalla. Pelkkä julkinen matkapuhelinliittymä toimi tunnistautumiseen, prepaid liittymällä ei pikalainaa tainnut myöntää aluksi kukaan. Kun vipit suomeen tulivat, tulivat ne nimenomaan ”tekstivippeinä”, joita mainostettiin käteviksi pienlainoiksi, joita voit hakea suoraan omalla kännykälläsi, koska tahansa ja mistä tahansa. Pikavippi pankkitunnuksilla ilman puhelinta ei onnistunut missään nimessä ja tästä ei joustettu mitenkään päin.

Aluksi jopa öisin pystyit saamaan pikavippiä heti, eikä vasta aamulla, kuten nykyään on käytäntönä. Myöhemmin, ehkä ”pikavippihuijausten” – joissa toisen henkilön kännykällä otettiin lainaa hänen tietämättään – ajamana tehtiin tunnistautumisesta pakollista. Nykyään jokaisen pikavippipalvelun on pakollista suorittaa asiakkaansa tunnistaminen, jotta kaikenlaisilta väärinkäytöksiltä vältytään. Pikavippi ilman puhelinta onkin siis erittäin harvinainen.

Pikavipin ottaminen pankkitunnuksilla ei siis ole tänä päivänä ongelma lainkaan, lähinnä ongelma nykyään hakijoilla onkin se, mistä saisi. Tekstivippien hinnat ovat usein kohtuuttomat, ja monet lainanhakijat haluaisivatkin välttää koko tekstiviesti-/puhelinrumban ja hakea pikalainansa täysin netissä, ilman, että kännykkää edes vaaditaan.

Yhtä kaikki, tässä suosittelemamme lainapaikat, joista saat vipin pankkitunnuksilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *