Pikavippi tekstiviestillä – pikalainat nyt halvalla myös tekstarilla

Pikavippi tekstiviestillä on yhä suosittu tapa hakea vippiä. Se on paitsi erittäin kätevä niin myös ehkä kaikista nopein keino saada pikavippi heti tilille. Vippi tekstiviestillä on haettavissa useimmista pikavippiä myöntävistä pikalainayhtiöistä, joten lainapaikan löytämisessä ei ainakaan tule olemaan ongelmia. Pikavipit tekstiviestillä on yleensä haettavissa siinä tapauksessa kun olet jo tunnistautunut palveluun ja luonut itsellesi oman profiilin.

Alapuolelta löydät yrityksiä, mistä voi hakea lainaa tekstiviestillä helposti ja nopeasti heti pankkitilillesi. Olemme valikoineet vain meidän mielestämme tämän hetken parhaimpia pikavippiyrityksiä ja karsineet kaikki kalliimmat tai kehnot lainaehdot omaavat vippifirmat. Tutustu meidän valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva pikavippi tekstiviestillä!

 

Halenslaina lainaa puhelimella tai verkon kautta kätevästi 100-3000 €

Halenslaina on erittäin edullinen, sillä sen kaikki lainat ovat todelliselta vuosikoroltaan vain 29,84 % eli se on tällä hetkellä yksi Internetin halvimmista luotonmyöntäjistä. Voit myös hakea Halenslainan kautta pikalainaa erittäin pitkäksi ajaksi. Lainasummat ovat 100-3000 euron haarukassa ja saat valita laina-ajan peräti 1-5 vuoden väliltä lainallesi. Saat siis pienemmätkin pikavipit erittäin pitkäksi ajaksi lainaan ja lyhennät niistä vain muutaman euron kuukaudessa. Halenslaina on joustava, luotettava ja halpa eli voimme suositella sitä kenelle tahansa lainan perässä olevalle. Saat halutessasi yhden maksuvapaan kuukauden ja muutenkin lainaehdot ovat kohdallaan. Tutustu lainaehtoihin ja tilaa Halenslaina heti!

 

Vivus.fi tarjoaa pikalainaa ilmaiseksi aina 400 euroon asti

Vivus.fi tarjoaa pikalainaa 10-2010 euron väliltä joustavin lainaehdoin 3-30 vuorokaudeksi lainaan. Joustavuus näkyy siinä, että yhtiö tarjoaa mahdollisuuden eräpäivään siirtoon eli jos tunnet, että et pysty lainaa maksamaan eräpäivään mennessä, voit siirtää sitä jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Vivukselta saat myös spesiaalitarjouksen, eli jokainen ensimmäistä kertaa pikavippiä tekstiviestillä tilaava saa lainan täysin ilmaiseksi ilman korkoja jopa 400 € saakka! Mikään tällä hetkellä olemassa oleva firma ei tarjoaa vastaavaa supertarjousta eli tähän kannattaa todella tarttua! Tutustu Vivukseen ja tilaa ilmainen ensilaina täältä!

 

Laina.fi:n uudistunut käyttölaina 50-2500 € on haettavissa helposti ja nopeasti tilille

Laina.fi on erittäin suosittu ja ei mikään ihme, sillä sen lainaehdot ovat ainutlaatuiset ja korkokulut eivät todellakaan päätä huimaa. Yhtiön lainavalikoimaan kuuluu pikavipit 50-2500 euron väliltä, joten lainavaihtoehtoja riittää myös vaativalle lainaajalle. Voit ottaa pikalainan lainaksi joustavin ehdoin ja lyhentää sitä vähintään aina 15% nostetusta summasta per kuukausi. Laina.fi myöntää vuosittain kymmenille tuhansille suomalaisille pikavippiä, joten se on todella saavuttanut järisyttävän suuren ja kestävän suosion. Tutustu yrityksen lainaehtoihin ja tilaa pikalaina tekstiviestillä tai vastaavasti ilmaiseksi verkon kautta tehdyllä hakemuksella!

 

Hae edullisin vippi tekstiviestillä tai vastaavasti ilmaisella verkkohakemuksella

Miten pikavippi tekstiviestillä ilman puhelinta netistä?Pikavipin hakeminen tekstiviestillä on siis kaikista kätevin tapa saada lainaa, mutta se ei kuitenkaan ole se kaikista halvin. Kaikista halvimmaksi pikavipin hakeminen tulee siis verkon kautta, sillä useimmat vippifirmat tarjoavat mahdollisuutta hakea pikalainat netistä ilmaisella lainahakemuksella. Jos tilaat pikavipin tekstiviestillä, niin joudut maksamaan tekstiviesteistä koituneet kulut, jotka ovat yleensä yhteensä 4-6 euron tietämissä ja vastaavasti netistä lainatessa saat haettua pikavipin täysin ilmaiseksi. Molemmat ovat erittäin toimivia tapoja, mutta jos siis haluat saada pikavipit kaikista halvimmalla niin suosittelemme hakemaan niitä verkon kautta ilmaisella vippihakemuksella.

Kun lainaat : muista jääkuutiot hatussa ja tarkka hintavertailu

Pikavippiä tilatessa kannattaa aina vertailla ensin firmoja keskenään hieman. Vaikka olemme tehneet sen täällä teidän puolestanne, niin suosittelemme silti vilkaisemaan useamman kuin yhden vippifirman lainaehtoja. Tulette kuitenkin huomaamaan, että lainaehdot ovat hyvin samankaltaisia, sillä olemme todella valinneet vain halvimmat, luotettavimmat ja yksinkertaisesti parhaimmat pikavippifirmat. Pikalaina tekstiviestillä tai verkkohakemuksella toimivat täysin samoilla lainaehdoilla.

Pikavippifirmoja on nykyään valtaisa määrä ja kilpailu on todella kova ja tästä syystä firmat ovat laskeneet hintojaan ja vain vahvimmat pärjäävät alalla. Tästä syystä viitisen vippifirmaa erottuu voimakkaasti joukosta ja heidän kautta vippejä haetaan enemmän kuin koskaan. Suurin osa lainaa ottavista valitsee vippi tekstiviestillä hinnan mukaan, mutta nykyään yhä suurempi osa kiinnittää huomiota muihinkin seikkoihin, kuten todelliseen vuosikorkoon, maksuaikaan ja yrityksen lainaehtoihin, joista ennen kaikkea joustavuuteen.

Joustavat lainaehdot ovat todella tärkeät, sillä jos sattuu yllätyksiä ja lainan maksu vaikeutuu, niin voit surutta siirtää lainan takaisinmaksun eräpäivää yrityksestä riippuen viikolla tai jopa kuukaudella. Jotkut firmat tarjoavat myös vaihtoehtoisesti maksuvapaata kuukautta, mikä helpottaa lainaajaa rutkasti.

Kannattaa siis todella tutkia tarkkaan mistä lainan meinaa ottaa, sillä se tuskin vie tuntia kauempaa aikaa ja voit säästää reilusti lainassa ja löytää sen kaikista parhaimman pikavippiä myöntävän firman. Kiinnitä myös huomioita onko mahdollista saada pikavippi tekstiviestillä heti tai lainaa verkkohakemuksella, koska eivät molempia palveluita tarjoa.

Vaikka huomioitavaa on melko paljon, niin me olemme helpottaneet asiassa paljon, sillä kaikki artikkelin firmat ovat parhaimmasta päästä niin lainan hinnan kuten myös lainaehtojenkin suhteen eli voit surutta valita minkä tahansa yrityksen suurempia miettimättä. Lue kuitenkin toki aina lainaehdot, jotta tiedät missä mennään. Hae pikavippi tekstiviestillä 18v tai lainaa ilmaiseksi netin kautta tehdyllä hakemuksella edullisesti meidän kautta, valinta on teidän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *