Hae pikavippi heti tilille

Tarvitsetko pikavippiä heti tilillesi? Slava.fi:n pikavippi on turvallinen, halpa ja erittäin nopea rahoitusratkaisu pieniin ja suuriin rahan tarpeisiin.

Saat kaikista edullisimmat pikavipit ilmaisella nettihakemuksella suoraan pankkitilillesi – vippiä tarjoavat yhtiöt ottavat hakemuksia vastaan 24h vuorokaudessa eli voit hakea pikavippiä milloin tahansa.

Pääset valikoimaan käsiksi alhaalta ja jokainen vippipaikka on soveltuu varmasti lähes jokaiseen pikavipin tarpeeseen – eroja toki on, mutta ne ovat nykyään vähäisiä.

 

Hae vippi tilille heti 2016 vuonna – parhaimmat pikavippipaikat

Seuraavat pikavippaikat ovat varmasti tämän hetken pikavippimarkkinoiden parhaimmistoa – tutustu, lue lainaehdot ja pistä pikavippi tilaukseen jos koet, että olet löytänyt tuotteen.’

Jos vippiä ei löytynyt, voit hakea pikavippiä heti tilille myös muualta: Perusvippi.fi

Perusvippi on tasainen suorittaja ja sen käyttäminen käy helpolla.

Myös uusi Vippinurkka kannattaa katsastaa – yli 20 vippifirmaa 5 minuutin hakemuksen päässä.

Risicum luotettava ja yksi vanhimmista pikavippiyhtiöistä

RisicumRisicum on uusinut tuotteensa 2015 vuonna, tarjolla on nyt pikavipin lisäksi joustoluotto. Risicum on yksi vanhimmista vippiä tarjoavista firmoista ja se on lähtenyt rytinällä liikkeelle taas tänä vuonna. Saat nyt pikavipin erittäin halvalla ja todella nopeasti pankkitilillesi. Suosittelemme ehdottomasti Risicumia kaikille luottokelpoisille vipin tarpeessa oleville!

 • Avoinna joka päivä kello 7-23 välisenä aikana
 • Pikavipit heti tilille 50-2050e!
 • Palvelun ikäraja vain 20 vuotta
 • Lainan hakeminen on ilmaista ja tapahtuu minuuteissa
 • Erittäin suosittu – yli 50 000 suomalaista hakijaa!
 • Maksuaikaa joustavasti – saat itse valita sen

 

Vivus on markkinoiden nopein – pikavipit käyttöön 15 minuutissa

Turvallisin, luotettavin, edullisin. Se on Vivus.fi, joka jatkaa myös 2015 vuonna yhtenä vahvimmista pikavippiyhtiöistä. Palvelu on helppokäyttöinen ja hakemukset voit täyttää kokonaan sähköisesti yhtiön verkkosivuilla. Vastauksen saat välittömästi ja myös lainarahat siirretään käyttöösi heti. Vivus.fi tarjoaa myös pikavippituotekuluttajille jotain täysin uniikkia – nimittäin ilmaista ensilainaa 400 euroon asti. Tämä on jokaisen lainan tarpeessa olevan hyödynnettävä.

 • VivusPikavipit valittavissa välittömästi pankkitilillesi 10 – 2010 € väliltä
 • Ensimmäinen pikavippi ilmaiseksi eli kokonaan ilman korkoja 400€ asti!
 • Auki joka päivä klo 7-23 – pikavippihakemuksia otetaan vastaan 24/7
 • Voit hakea vippiä verkon kautta ilman lisäkustannuksia
 • Maksuaika 3 – 30 vuorokautta + halutessasi vielä päälle 30 vuorokautta

 

Euroloan on vippipaikka, joka ei jätä pulaan

Euroloan luottotili on joustava nopean rahan ratkaisu täysi-ikäisille puhtaat luottotiedot omaaville suomalaisille. Tee nostoja silloin kuin haluat, ei rajoituksia, hae rahaa vaikka yöllä. Euroloan on toiminut alalla yli 7 vuotta ja se kuuluu ehdottomasti TOP3 kärkeen markkinoilla. Sen edullisuus, sulavuus, nopeus ja asiakaspalvelu ovat viimeisen päälle – Slava.fi suosittelee!

 • EuroloanTarjoaa lainaa heti tilille ilman vakuuksia 100 ja 5000 euron väliltä
 • Voit nostaa vippiä 24/7 omalta luottotililtä, aina 5000 euroon asti
 • Auki joka päivä 7-23 – saat luottopäätöksen välittömästi
 • Mahdollisuus useampaan pikavippiin samaan aikaan
 • Saat valita maksutavan 3-12 lainaerän väliltä
 • Lainapäätös lähes välittömästi ja rahat nopeasti tilille

 

Me autamme sinua löytämään sopivan lainatuotteen

Hae pikavippi heti tililleMikäli tarvitset vippiä heti, tämä sivusto auttaa pikavipin hakijaa etsimään itselleen parhaan mahdollisen vaihtoehdon, mistä hakea edullisimmat pikavipit heti tilille samana päivänä kuin lainahakemus on tehty.

Voit olla varma pikavipin tarjoajan luotettavuudesta, sillä kaikki alla olevat ovat rekisteröityneet luotonantajarekisteriin ja toimineet alalla jo vuosia. Pikavippien väliset erot vaihtelevat niin koron kuin laina-ajankin puolesta ja nykyään yrityksiä on jo yli 140, joten joillain saattaa olla vaikeuksia mistä löytää juuri se paras ja halvin pikavippi heti tilille samana päivänä kuin vippihakemus on tehty, parhaimmillaan jopa 15 minuutissa.

Olemme myös pyrkineet valitsemaan pikavippifirmoja, jotka ovat auki joka päivä kello 7-23, jolloin lainan hakeminen onnistuu joka päivä, mutta hakemus täytyy jättää näiden kellon aikojen välisenä aikana. Joukossa on kuitenkin myös yrityksiä joiden aukioloajat ovat näiden kellon aikojen ulkopuolella. Muina aikoina haetut vipit tulevat tilillesi vasta seuraavana päivänä.

Muista tarkistaa, että kyseinen firma myöntää pikavippiä heti juuri siihen pankkiin missä olet asiakkaana, niin tällä tavalla varmistat pikavipin saamisen tilille välittömästi hakemuksen jälkeen. Valitse siis jokin alla olevista ja saat pikavipin tilillesi heti ja olet takuuvarmasti tyytyväinen siihen mitä tilaat.

 

Nykyään voit saada pikavippiä nopeasti tilille ilman vakuuksia

Mistä saan pikavipit nopeasti ilman vakuuksia?Tiesithän, että pikavippejä ei lain mukaan saa tarjota enää klo 23:n jälkeen ja toiminta saa jatkua aikaisintaan seitsemältä aamulla. Mikäli joku firma tarjoaa pikavipit näiden kellon aikojen ulkopuolella, kannattaa siihen suhtautua varauksella, sillä sen ei enää pitäisi lain mukaan olla mitenkään mahdollista. Jos kyseessä on kuitenkin luottotili, on tämä täysin eri asia, jolloin kuluttaja voi tehdä nostoja milloin lystääkään.

Tämän sivuston kaikki firmat noudattavat kuitenkin lakeja ja myöntävät vipit vain kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana.

Kova kilpailu lainamarkkinoilla on pakottanut yritykset toimivaan yhä nopeammin vpin käsittelyissä, sillä Suomen kansa ei vähään tyydy ja aina halutaan jotain nopeammin, paremmin ja halvalla.

Siispä nykyään vain aktiivisimmat ja useimmin itseään uudistavat pikavippi firmat pärjäävät ja markkinointiin panostaminen kannatta ja sillä hyvin suuri vaikutus. Luottoa heti onkin yksi alan uusimmista mainoslauseista, joka siis tarkoittaa että saat vippejä todella nopeasti, yleensä aina alle 60 minuutin sisään. Monesti pikavipin saamisessa ei kestä edes 15 minuuttia, kunhan teet hakemuksen sellaisen firman kautta, joka tarjoaa erittäin nopeasti rahat kouraan.

Voit siis saada lainat ilman vakuuksia ja heti monesta eri lähteestä ja nykyään myös suurempien lainojen saaminen on mahdollista erittäin helposti. Osa pikavippiä myöntävistä firmoista tarjoaa pikavippejä nopeasti pankkitilille jopa 6000 euroon asti.

Pikavipin saamista on myös helpotettu merkittävissä määrin, sillä niiden hakeminen onnistuu lähes joka yhtiön kautta verkkoteitse ja osa antaa myös allekirjoittaa vippisopimuksen verkossa. Tämä on hieno ominaisuus ja säästää ihmisiltä sekä rahaa että aikaa.

 

Poppaskonsteja pienlainaajille

Kaipaatko supervinkkejä? Tässä niitä sinulle kourallisen verran. Pielainaajan unelma on aina koroton ja täysin kuluton pikavippi ja luojan kiitos sellainen on ulottuvillamme Internetin ihmeellisessä maailmassa.

Mitään ihmeellistähän toimenpiteessä ei todistettavasti vaadita, vaikka monelle se tuntuu olevan niin hirvittävän työlästä.

Kun verkko on nykyään jokaisen käytössä ja tarjolla on kaiken maailman vertailusivustoja, on myös pikavipin hakeminen täysin lasten leikkiä, pari klikkausta ja verkkopankkitunnuksien syöttö ja rahat napsahtavat pankkitilille. Tämä metodi on idioottivarma ja kun vippi on koroltansa 0 %, niin mikä voi enää mennä pieleen?

Jos olet yhä skeptinen vippifirmojen suhteen, niin epäluulot pois ja ryhdy vippauspuuhiin oitis, nykyään nimittäin ala loistaa huijareiden poissaololla, kiitos erilaisten lakiasetusten, joista merkittävimpänä korkokattoasetus.

 

Oletko joutunut joskus hankaluuksiin?

Vippi voi olla vaarallinen jos niiden ottaminen lähtee käsistäMonille saattaa käydä niin hullusti, että pikavippiä tulee otettua aivan liikaa ja tämä kostautuu monille ankarin seurauksin.

Suurin osa vippaajista selviää tästä säikähdyksellä, mutta valitettavasti kaikki eivät ja osalle tästä saattaa nasahtaa vuosia kestävä piina, joka tunnetaan myös värikkäällä ei-niin-miellyttävällä nimellä kuin maksuhäiriömerkintä, tai vastaavasti luottotietohäiriö. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kuuluu sanonta.

Mitä pitää tehdä jos pikavipit painavat päälle maksuerineen ja rahaa ei yksinkertaisesti ole? Ihan ensimmäisenä kannattaa lyödä kaikki pikavippihanat tukkoon eli älä ota lisää vippiä, älä silloinkaan vaikka se tuntuisi järkevältä ratkaisulta. Se harvoin on sitä. Siinä vaiheessa, jos velkasi on todella pieni ja olet aivan 100-prosenttisen varma, että palkka napsahtaa pankkitilille tiettynä päivänä (1-3 viikon sisään – ei 1-3 kuukauden), voi ottaa pikavipin, jolla paikata tilanne, mutta muuten ei.

5 yleisintä syytä, miksi ihmiset menettävät luottotietonsa

 1. Monista talouksista puuttuu budjetointi täysin – ihmiset eivät ymmärrä laskelmoinnin suurta merkitystä
 2. Suurin osa luottotietomenetyksistä tapahtuu nuoremmille 18-31 -vuotiaille – nuoret eivät välttämättä tajua seurauksien vakavuutta
 3. Pikavippi on helppo hakea, mutta monille niin vaikea maksaa takaisin
 4. Huolimatta siitä, että pikavipit eivät ole enää haettavissa öiseen aikaan – on silti osa haettu päihteiden vaikutuksen alaisena
 5. Rahoituksen tarve määrällisesti tulisi laskea aina tarkoin, monet eivät niin tee ja vippiä otetaan liikaa

 

Vuoden suosituimmat pikavippiyritykset

Mikä on sinun suosikkisi? Tämä vuosi on muuttanut hieman vippiyhtiöiden paremmusjärjestystä, vaikkakin monet tutut suosikkinimet sieltä yhä löytyvätkin. Mikään yritys ei ole suorastaan huonontunut millään tavalla, mutta osa firmoista on uusinut tuotteitaan, joka aiheuttaa pieniä muutoksia. Monien firmojen pikavippi tuote on muuttunut joustoluotoksi tai luottotiliksi, joka horjuttaa pikavippiyhtiöiden parhaimmistoa.

Alapuolella TOP5 pikavipit

 1. Vivus
 2. Risicum
 3. Euroloan
 4. Euro24
 5. Ostosraha

On erittäin vaikea valita viisi parasta, sillä hyviä on monia. Myös Trustbuddy, Freedom Rahoitus, Laina.fi ja Luottoraha kuuluvat tähän, mutta 5 parasta piti kuitenkin valita, niin tältä se nyt näyttää.

 

Netistä haettavien rahoituksien monipuolisuus

Slava.fi osoitteesta suuretkin luotot heti tilille!Erinäisten rahoituksien sekä pikavippien hakeminen onnistuu kaikista helpoiten netin kautta täytettävien hakemuksien avulla. Verkon syövereistä löytyy todellakin parhaat rahoittajat ja luotonmyöntäjät joilta voit hakea markkinoiden parhaimpia pikavippejä tai lainoja mahtavilla ehdoilla! Ehdot vaihtelevat jokaisella luotonmyöntäjällä ja niiden huolellinen tarkastus on todella tärkeää, mutta tämäkin on huomattavasti helpompaa netistä haettaessa. Lainamarkkinat ovatkin 2015 vuonna siirtyneet melkein täysin internetissä toimivaksi kokonaisuudeksi, tämä näkyy entistä parempina pikavippien ehtoina kuluttajille.

Freedomilla ja rahalaitoksella on täysin uudistuneet ehdot netissä myönnettävissä rahoituksissaan, nyt voit saada jopa huikeat 40 000 euroa pikavippiä heti tilillesi!! Kohta ei ole enää minkäänlaista järkeä täyttää hakemuksia pankeissa, vaan kaikki pikavipi tuleekin järkevämmäksi kuitata itselleen netin syövereistä.

Netin kautta haettavien lainojen ja luottojen monipuolisuus tulee myös esille entistä joustavimmissa laina-ajoissa ja ikärajoissa. Aikaisemmin useat luotonmyöntäjät vaativat hakijaltaan jopa 26 vuoden ikää, mutta nyt rahoituksien saaminen on mahdollista myös 18 vuotiaana, toki silloin voidaan hakea hieman pienempiä summia jotta voidaan taata asiakkaan takaisinmaksukyky.

 

 

Netistä haettavaa pikavippiä voidaan myöntää ilman vakuuksia!

Etsitkö vakuudetonta luottoa? Etsintäsi on ohi, kahtoppa tästä minkä kautta voit hakea tilillesi vakuudettomia luottoja ja rahoituksia. Slava.fi sivusto on koonnut tänne verkkosivuilleen kaiken oleellisen informaation vakuudettomista luotoista ja mitä niitä hakiessa tulee ottaa asiakkaan huomioon. Kun halutaan hakea vakuudettomasti, tulee aina näyttää oman talouden maksukyky jotta rahoitusta voidaan myöntää luotonmyöntäjien puolesta, tämän tosin ei pitäisi olla minkäänlainen ongelma jos asiakas on vakituisessa työssäkäyvä ihminen eikä omaa minkäänlaisia aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä nimissään.

Ilman vakuuksia myönnettäviin rahoituksiin sovelletaan täysin samoja ehtoja kuin vakuuksia vaativiin luottoihin, joten tässä asiassa ei ole mitään yllätäviä uusia asioita. Tottakai mitä enemmän sinulla on antaa ja näyttää vakuuksia, sitä suurempaa rahoitusta olet oikeutettu saamaan! Esimerkiksi juuri tulleissa uusissa 40kilon lainoissa hakijalla tulee olla jo aika kattavat vakuudet jotta hänelle voitaisiin antaa myöntävä luottopäätös.

Vakuudettomasti rahoitettavien vaihtoehtojen saaminen on mahdotonta jos hakijalla ei ole vakituista olinpaikkaa Suomessa, tai hänellä ei ole esittää palkkatuloja viimeiseltä 6 kuukaudelta. Turhaan huolehtiminen on kuitenkin päätöntä koska netistä on huomattavasti helpompaa ja kätevämpää hakea sekä saada erinäisiä arkea auttavia lainoja.

 

Tärkeää muistettavaa hakijalle

Pikku nippelitietoa jota hakijoiden tulee muistaa hakemusta jättäessä voit lukea tästä listasta:

 

 1. Kartoita oma laina tarpeesi ennen hakemusta
 2. Älä hae enempää kuin olet kartoittanut omiin tarpeisiisi
 3. Vertaile kaikki yritykset keskenään ennen hakemista
 4. Vertailun jälkeen lähetä hakemukset monelle eri yritykselle
 5. Valitse paras vaihtoehto itsellesi
 6. Rahat kilahtavat tilillesi todella nopeasti
 7. Profit, käytä juuri saatu rahoitus mihin ikinä sitä tarvitsetkaan!

Yllämainitut asiat kun pidät mielessä vältyt turhilta yllätyksiltä lainoja hakiessa, joten noudatappa niitä ja pidä mielesi avoinna pikavippiä hakiessa! Tervetuloa katsomaan internetin kattavin vertailu sivusto slava.fi osoittessa ja täytä oma hakemus vielä tänään, saat aina mahtavimman ja ajankohtaisimman rahoituksen itsellesi jonka maksuaika on täysin SINUN säädettävissä.

 

Pikavippiyritykset mitkä ei turhia kysele

Pikavippi todella pikaisesti tilille vaikka ilman vakuuksiaTässä artikkelissa olemme listanneet kaikki yritykset joilta pikavippien ja muiden rahoitusmuotojen hakeminen onnistuu suuremmalla todennäköisyydellä kuin muista firmoista. Tosin emme voi taata että juuri sinä saisit 100 prosentin varmuudella pikavipin itsellesi juuri kyseisestä firmasta, koska jokainen luotonmyöntäjä vaatii omanlaisensa vakuudet tai ehdot.

Yksi pääpointeista jonka takia olemme luoneet tämän kyseisen sivuston on auttaa jokaista kuluttajaa löytämään verkon mainioin rahoitus!

Yleiset kysymykset jota pikavippifirmat esittävät ovat, luottotiedot (jos ne eivät ole puhtaat, ei sinulle vippiä myönnetä), asuinpaikka (tulee sijaita Suomessa, muuten rahaa ei heru!), ja tärkein tietysti on työpaikan olemassa olo, jos hakijalla ei ole vakituista työpaikkaa ei hänellä voida myöntää minkäänlaista rahoitusta tai pikavippi, tämä on erikseen määrätty säädetyssä laissa.

 

 

 

OHO, katso video kuinka helposti lainaaminen onnistuu!

Slava.fi ylläpito on luonut videon jossa käydään läpi kuinka helppoa pikavipin hakeminen ja saaminen voikaan olla. Videon näkeminen ei vaadi mitään asennuksia tietokoneellesi, senkun klikkaat videota ja se alkaa pyörimään tietokoneesi ruudulla. Pikavipin hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja videolta näetkin kuinka se onnistuu helpoiten sekä nopeiten.

 

Toivomme että viihdyt sivustollamme ja koet sen tarpeelliseksi juuri sinulle, jos mieltäsi jäi askarruttamaan jokin asia voit ottaa ylläpitoon yhteyttä ja yritämme parhaamme mukaan tarjota apua sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tekemämme apuvideo on tehty juuri sinua mielessä pitäen, jotta luottohakemuksen täyttäminen olisi sinulle helppo kokemus jota voisit suositella vaikka kaverille tai naapurillesi. Näet myös kuinka näppärästi ilman vakuuksia tapahtuu tai minkä suuruista rahaa 19 vuotiaan on mahdollista saada! Slava.fi osoite on juuri oikea paikka sinulle joka haluat hakea arjen äkillisiin menoihin helpotusta.

 

 

Slava.fi sivuston toiminta on kaikkea tätä:

 • Luotettava! Kaikki toiminta on luotettavaa salva.fi verkkosivuilla
 • Läpinäkyvä, sivuston kaikki yhteiskumppanit ovat kaikissa vaadittavissa rekistereissä ja toimivat täysin Suomen lakien mukaan
 • Helppous, verkkosivujen käyttäminen on älyttömän helppoa ja vaivatonta, olitpa minkä ikäinen tahansa
 • Ilmainen, kaikki käyttöön liittyvät palvelut ovat täysin maksuttomia jokaiselle asiakkaalle!
 • Nopea, naurettavan nopea käyttöliittymä tuo mahtavan kokemuksen pikavippiä hakiessa!
 • Turvallinen, kaikki asiakkaiden tiedot ovat turvassa eikä niitä käsitellä suoraan sivustollamme vaan ne pysyvät ainoastaa luotonmyöntäjien hallussa

 

Sivuston käyttäminen on todellakin kaikkea tätä ja takaammekin että tulet nauttimaan slava.fi sivujen käyttämisestä ja tulet varmasti uudelleen hakemaan pikavippiä ja rahoitusta meidän kauttamme! Muistathan myös suositella sivujamme tuttavillesi jotka ovat erinäisten rahoituksien tarpeessa, ja myös he voivat hakea sitä kauttamme. Kaikkien palveluiden käyttäminen ja hakemuksien täyttäminen on täysin maksutonta eikä vaadi minkäänlaisia kirjautumistietoja, pelkät verkkopankkitunnukset riittävät kun tunnistaudut luotonmyöntäjien vippi hakemuksiin.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *