Vippivertailu

Tervetuloa Internetin tällä hetkellä kiistatta laajimpaan pikavippivertailuun. Sivustolta löytyy Suomen paras ja kattavin Pikavippivertailu 2015sekä täysin puolueeton pikavippivertailu sekä kaikki mahdolliset pikavipit mitä tarjolla on. Löydät jokaisesta lainasta kaiken tarvittavan tiedon, kuten todellisen vuosikorkoprosentin, laina-ajan ja korkosumman. Olemme myös ilmoittaneet, mikäli firmasta on jotain erityistä huomioitavaa ja onko se merkittynä luotonantajarekisteriin.

Alhaalta voit tutkia eri suuruisia lainoja ja valita mieleisesi. Meiltä löytyy myös kaikki pikavipit näiden summien välistä, mutta alhaalla on listattu suosituimmat lainamuodot. Sivuston pikavippivertailu pyritään päivittämään ainakin kerran kuukaudessa eli tiedot ovat ajan tasalla.

 

Pikavippi 50e – Pientä lainaa pieneen tarpeeseen kätevästi ja nopeasti tilille. 50 euron pikavippi on toisiksi pienin lainamuoto 20 euron jälkeen ja erittäin kätevä minimaaliseen lainan tarpeeseen. Älä siis lainaa ainakaan liikaa, vaan tilaa 50 euron pikalaina jos tarvitset pientä rahaa!

 

Pikavippi 100e 100 euron pikavippi on yhä edelleen suosituin pikavippimuoto ja sitä tarjoaa lähes jokainen pikalainaa myöntävä firma. Meiltä löydät sen kaikista halvimmalla ja parhaalla mahdollisella maksuajalla.

 

Pikavippi 200e – 200 euron pikalaina myös kestosuosikki ja vielä suhteellisen pieni laina, joka irtoaa myöskin lähes jokaiselta lainantarjoajalta. Tutustu yllä olevasta linkistä 200 euron pikavippivertailuun ja löydä omasi jo tänään.

 

Pikavippi 300e – 300 euron pikavippi menee vielä suosituimpien vippien haarukkaan, lainasumman keskiarvon ollessa vuonna 2012 siis 240 euron luokkaa. 300 euron pikalainaa tarjoaa suhteellisen moni firma ja ongelmia tämän pikaluoton löytämiseen et tule kohtaamaan. 300 euron vipeissä laina-ajat vaihtelevat yleensä 30 vuorokaudesta pidempiin laina-aikoihin.

 

Pikavippi 400e – 400 euron pikavippi on jo hieman suurempi vippi, mutta myös erittäin yleinen lainamuoto. Tätä ei olekaan enää tarjolla joka firmalla, mutta valinnan varaa löytyy kuitenkin sen verran hyvin, että jokainen löytää sopivan paikan mistä lainaa ottaa, yleensä vippivertailu hoitaa tämän asian varsin hyvin.

 

Lainaa – täällä on vertailtuna kaikki hieman suurempaa luottoa myöntävät firmat ja osan valikoimasta löytyy myös pikavippejä. Jos olet kiinnostuneet hieman suuremmista lainoista, niin tutustu tämän lainavertailun valikoimaan ja löydä paras mahdollinen laina itsellesi jo tänään!

 

Lainaa 1000e – Jos olet aikeissa hakea 1000 euron kulutusluottoa tämä on oikea osoite, sillä täältä löytyy kaikki lainapaikat, jotka myöntävät tonnin lainaa! 1000 euron kulutusluottoa ei tarjoa hirveän moni firma, mutta laatu korvaa määrän, sillä nämä ovat kaikki todella varteenotettavia vaihtoehtoja!

 

Lainaa 2000e 2000€ lainan kohdalla voidaankin jo puhua keskisuuresta kulutusluotosta/lainasta. 2000 euron kulutusluotto on vielä melko harvassa tarjoajien suhteen, mutta joitakin vaihtoehtoja tällekin löytyy. Täältä kautta löydät vaihtoehdot lisätietoineen ja varmasti se oikea lainakin löytyy!

 

Lainaa 5000e – Suuremman lainan perässä? Lainaa 5000 euroa pikaisesti ja saa rahat tilille jo samana tai viimeistään seuraavana vuorokautena. Olemme vertailleet 5000 euron lainat ja listanneet niistä varteenotettavimmat vaihtoehdot. Löydät sivustolta siis vain parhaimmat lainavaihtoehdot. Löydät myös mistä ja kuinka saa lainaa 5000e ilman vakuuksia!

 

Lainaa 10000e – Löydät meidän kautta myös lainaa 10000 euroa eli jos olet todella suuren lainan perässä, löytyy meiltä vaihtoehtoja myös tähän erittäin suureen 10000 euron lainaan!

 

Pikavippi heti – Tämä sivu on tarkoitettu niille, jotka haluavat lainaa heti tilille samana päivänä kun lainahakemus on tehty ja vielä mielellään nopeasti. Olemme listanneet pikavippiyrityksiä, jotka ovat auki niin pitkään kuin vain laissa on mahdollista eli joka päivä klo 7-23 ja useimmissa maksu tilille suoritetaan heti.

 

Lainaa ilman vakuuksiaEtsitkö vakuudetonta lainaa? Täältä löydät pikavippipaikat, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia! Vakuudettoman lainan löytäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen ja vaihtoehtoja on suhteellisen monta!

 

Pikavippi ilman puhelinta – Täältä voit selvittää miten ja mistä saat pikavippiä ilman puhelinta säästäen samalla tekstiviestikuluissa! Tekstiviestikulut voivat olla joillakin lainaa tarjoavilla hyvinkin merkittävät koron kannalta, hakemalla pikavippiä netistä ilmaisella hakemuksella säästät huomattavasti!

 

 

Valikoima on siis erittäin runsas ja pikavippivertailu päivitetään säännöllisin väliajoin, mutta olemme kuitenkin pyrkineet erittelemään lainasummat siten, että ne on mahdollisimman helppo löytää. Voit jättää sivuillemme palautetta ja kertoa, mikäli puutteita löytyy. Pyrimme räätälöimään ja korjaamaan sivuston mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, nopeaksi ja samalla visuaalisesti näyttäväksi.

Kaikista helpointa löytää sopiva vippi juuri omalle itsellesi on käyttää sivumme hakua, jossa pystyt valitsemaan ikäsi, laina-ajan ja summan ja järjestämään lainat haluamasi kriteerien mukaan.