Uudet pikavipit – 2015 vuoden uusimmat pikalainat

Oletko etsimässä uusimpia pikavippiä tarjoavia yrityksiä? Olemme listanneet kaikki uudet tulokkaat ja valikoimastamme löydät vuoden 2015 uusimmat pikavipit. Uusia vippipaikkoja ei ole enää tullut niin tiuhaan kuin edellisvuosina, mutta syksyn aikana kuitenkin muutama uusi lainafirma avasi ovensa, joten tulijoita riittää yhä.

Alempaa löydät listattuna uusimpia vippipaikkoja, jotka ovat samalla todettu toimiviksi ja lainaehdot korkokuluineen ja maksuaikoineen ovat kohtuulliset ja samalla kilpailukykyisiä tämän päivän pikavippimarkkinoilla. Selaa vaihtoehtoja ja nappaa itsellesi uusi pikavippi 2015 jo tänään!

 

Uusimmat pikavipit vuonna 2015

Uusin pikavippi löytyy kätevimmin tästä artikkelistaValikoimastamme löydät tämän hetken uusimmat pikavippifirmat ja listauksissa olemme ottaneet huomioon myös lainaehdot ja lainan korkokulut, joten selvästi kalliimpia firmoja emme ole edes listanneet. Monille lainan etsiminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana, joten sivustoa rakentaessamme tarkoituksemme on ollut tehdä hommasta helppoa ja mukavaa. Vippivaihtoehtoja on jo niin paljon, että heikoimpia hirvittää, mutta tähän on onneksi olemassa ratkaisu. Löydä uudet pikavipit nettihakemuksella halvalla listattuna:

 

bluefinance – UUSIN pikalainafirma – lainaa joustavasti 20 – 700 euroa!

Bluefinance on hiljattain ovensa avannut pikavippifirma, jonka kautta voit hakea pikalainaa 20 – 700 € väliltä helposti ja nopeasti ilmaisella lainahakemuksella. Lainaa voi hakea kaikki luottokelpoiset alkaen vähintään täysi-ikäiset henkilöt, joilta löytyy verkkopankkitunnukset. Pikavipin hakeminen on helppoa ja se onnistuu netistä kätevästi ja ennen kaikkea nopeasti tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä. Pikavipit on haettavissa joustavalla maksuaikataululla riippuen lainaajan tarpeista ja voit siirtää eräpäivää halutessasi. Lainahakemuksen voit jättää eteenpäin 24/7 eli niitä otetaan vastaan kellon ympäri! Tutustu ja hae uusin pikavippi heti Bluefinancen kautta.

 

trustbuddy

Trustbuddy myöntää pikalainoja 100-600 euron väliltä hyvin joustavalla maksuaikataululla, jonka voit valita itse. Voit myös siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin, mikäli siltä tuntuu. Kaikki yhtiön vipit ovat vakuudettomia ja et myöskään tarvitse lainallesi takaajia. Trustbuddy on ainutlaatuinen vippifirma, koska pikavippi on aina koroton jos sen maksaa 14 päivässä pois. Tutustu ja nappaa uusi pikavippi ilmaiseksi Trustbuddyltä.

 

Everyday – 2015 vuonna uudistunut joustoluotto entistä halvemmalla!

Everyday on lähiaikoina uudistettu luottofirma, jonka kautta pystyt hakemaan vakuudetonta uudet vipit 20 – 2000 euron väliltä tilillesi välittömästi. Everyday on uusi pikavippiä myöntävä yritys, mutta se on lyhyessä ajassa saavuttanut huikean suosion. Lainan hakeminen onnistuu 24/7 eli kellon ympäri ja et maksa lainan hakemisesta mitään ja voit tehdä sen sormia napsauttamalla suoraan kotisohvaltasi verkossa. Saat rahat välitttömästi tilillesi lainahakemuksen jälkeen. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea lainaa tekstiviestillä. Everyday toimii siten, että voit ottaa luottokortin omaan puhelimeen maksimissaan 1000 euron luottorajalla ja tarpeen mukaan aina ladata rahaa käyttöösi.

 

Yleislaina

Orkia on tällä hetkellä yksi kaikista uusimmista kulutusluottofirmoista. Se on perustettu 2012 vuoden Lokakuun paikkeilla ja siitä on lyhyessä ajassa tullut suosittu. Voit hakea Yleislainan kautta joustoluottoa / pikalainaa 2000 – 5000 euron väliltä 3 – 24 kk ajaksi lainaan erittäin kohtuullisin hinnoin. Yleislaina on joustava ja tarjoaa kaikille halutessaan 7 vuorokautta lisää maksuaikaa. Kaikki uudet pikavipit lista on mahdollista hakea joko ilmaiseksi verkon kautta tai tekstiviestillä/puhelimitse. Ikäraja Yleislainan lainoissa on alkaen 18 vuotta.

 

Euroloanin uudistunut luottotilipalvelu on nyt entistä halvempi!

Euroloan ei välttämättä ole kaikista uusimmasta päästä, mutta edullisuudessaan se on alan kärkitasoa ja samalla lainaehdot ovat myös erittäin joustavat. Lainaa 50 € tarkkuudella niin paljon kuin rahaa koet tarvitsevasi, sillä Euroloan tarjoaa mahdollisuuden ottaa luottoa jopa 5000 euroon asti. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sinun päättämän maksuaikataulun mukaan, joka voi vaihdella 1-12 kuukauden väliltä. Laina lyhennetään takaisin tasaerissä kuukausittain. Euroloan on myöntänyt pikaluottoa jo yli puolen vuosikymmenen verran, joten kokemusta todellakin riittää. Firma tarjoaa myös mahdollisuuden hakea useampaa luottoa samanaikaisesti, joten se tarjoaa loistavat puitteet lainaamiseen. Tutustu lisää Euroloanin lainaehtoihin ja yritykseen yleisesti sen sivuilta ja hae ihan uudet pikavipit sitä kautta!

 

Vivus – Ensilaina ilmaiseksi – uudistunut palvelu tarjoaa lainoja alkaen 10 eurosta jopa 2010 euroon!

Vivus.fi on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt lainaa entistä halvemmalla. Vivukselta saat haettua uudet pikavipit ilman puhelinta ja saat ensilainan aina ilmaiseksi 400 euroon asti, joten tämä on sellainen mahdollisuus, mikä jokaisen pikavippiä hakevan tulisi hyödyntää. Voit hakea uudet lainat Vivukselta 10 – 2010 euron väliltä edullisesti, sillä yhtiö on nimittäin tällä hetkellä netin halvin lainafirma. Vivus tarjoaa uudet pikavipit heti tilille  joustaa takaisinmaksussa eli jos koet tarvitsevasi lisäaikaa maksulle niin voit lykätä eräpäivää jopa 30 vuorokaudella.

 

Missä ovat uusimmat pikavippipaikat?

Mistä löydän uudet pikavipit 2015 vuonna?Vielä tällä hetkellä pikalainatarjonta kukoistaa ja yrityksiä tulee lisää tasaiseen tahtiin joskin niiden levinneisyys on jo hieman hiipunut. Seuraava vuosi tulee kuitenkin olemaan täydellinen mysteeri tämän suhteen ja kukaan ei voi tietää mitä pikavipille tapahtuu, mutta vuosi 2015 ei välttämättä tuo ainakaan uusi pikalainavaihtoehtoja tullessaan.

Pikavipeille on kovasti kaavailtu kaikennäköistä niiden pään menoksi ja tällä hetkellä toiminnalle ollaan lyömässä periaatteessa pakkolopetuksen ajavaa hommaa, nimittäin korkokaton asettamisen myötä lainan myöntämisen kannattavuus laskisi lähes nollaan.

Mikäli näin tulee tapahtumaan niin uusi pikavippi 2015 kuolee pois ja jäljelle jäävät vain enää yli 2000 euron lainat ja suuremmat kulutusluotot sekä lisäksi tietenkin pankkien myöntävät kulutusluotot sekä asuntolainat. Kukaan ei kuitenkaan vielä osaa sanoa varmaksi asiaa eli nähtäväksi jää mitä vuosi 2016 tuo tullessaan ja onko pikavippi 2016 vuonna vielä voimissaan.

 

Katso mistä löytyy uusin vippi – helpoin mahdollinen lainavaihto ajaa osan lainaajista ongelmiin

Pikalaina 2015 on tällä hetkellä helpoin keino saada lainaa ja käytännössä pelkkä sormien näpäytys riittää lainan saamiseen, sillä nimittäin voit pistää hakemuksen vireille verkon kautta ja saat lainarahat tilillesi heti kun lainahakemus käsitellään ja hyväksytään.

Tämä ei useimmilla luottoyhtiöillä vie montaakaan minuuttia, joten saat rahat tilillesi parhaimmillaan alle 15 minuutissa.

On hienoa, että meillä on tälläinen mahdollisuus, jolla voi paikata talouden takaisin kuntoon tiukan paikan tullen, mutta luoton ottaminen ei ole ikinä suotavaa jos olet maksukyvytön. Ottamalla sen ja maksamalla edelliset laskut pois yleensä vain vaikeutat tilannetta ja ajaudut pikku hiljaa pikalainakierteeseen mikä on monelle se viimeinen sinetti luottotietohäiriölle.

Älä siis ota uutta lainaa lainan päälle, vaikka uudet pikavipit houkuttaisivatkin, vaan yritä saada lainaa ystäviltäsi tai selvittää tilanne ottamalla yhteyttä Takuu-Säätiön auttavaan velkapuhelimeen.

Maksuhäiriömerkintään asti ei kannata koskaan odotella, sillä apua on saatavilla todella helposti. Takuu-Säätiö on auttanut vuosien saatossa kymmeniä tuhansia suomalaisia ihmisiä pahoistakin talousvaikeuksista takaisin jaloilleen, joten valinta on täysin teidän.

Internet tarjoaa laajan vippivalikoiman niin uusia vippejä kuin hieman vanhempiakin, tutustu rauhassa luotonmyöntäjiin ja nappaa itsellesi parhaimmalta tuntuva uusi pikalaina luettuasi lainaehdot ja pohdittuasi vaihtoehtoja!